Mot strömmen...

döda fiskar flyter med strömmen...

Om Hanna...

Hanna heter jag för alla er som inte vet det.  En snart 29 årig brud från Stockholm som snart är på väg mot sitt livs äventyr. Jag ska flytta till Nya Zealand. Att jag skulle lämna lilla trygga Sverige är det nog ingen som kunde tro för några år sedan, speciellt inte jag själv. Efter att ha träffat Chris förändrades dock synen på en utlandsflytt. Vi har pratat om att flytta utomlands i säkert 6 år och planen var att jobba för att Chris kunde få ett jobberbjudande utomlands. Det har nu tagit oss 6 år och mycket slit från Chris sida och mycket förståelse från min sida men nu är vi på väg...

Vi bor i Saltsjöbaden där vi har trivts otroligt bra. Vi mår bra av att bo nära vatten och ha tillgång till en båt men kände någonstans att det vore spännande att göra något nytt. Därför flyttar vi bokstavligt talat till andra sidan jordklotet och bosätter oss mitt i stan så att vi högst har 15 min från våra jobb. Det blir ett helt annat sätt att leva då vi nu har haft minst 2 timmars pendlande varje dag. 

Det kommer bli jobbigt att vara ifrån familjen och vännerna. Det händer saker hela tiden och det är något jag får följa via datorn istället. Min kusin som snart ska ha hennes andra barn. En nära vän som precis blev mamma, en annan vän som väntar sitt första barn. Mamma som fyller 60 år. Mitt gudbarn växer upp och Emy som kommer vara sex år när vi kommer hem igen, en stor tjej. Lilla brorsdottern Tyra som precis har kommit till den åldern där man kan prata och busa med henne. Ja jag missar allt detta men jag hoppas att jag hålls uppdaterad via skype, mail och brev.