Mot strömmen...

döda fiskar flyter med strömmen...

Saker till salu...

January 02
by Chris 2. January 2009 20:48

Hanna har äntligen fått upp sin efterlängtade blogg, och redan efter 2 inlägg så tänker jag (Chris) gästsblogga. Jag har ett konto på bloggen också, och kommer lägga några inlägg lite då och då. Jag har en egen blogg, men den är först och främst för teknik och jobbrelaterade saker. Så mina Wellington/flytt/livs relaterade postningar kommer hamna här. Men men...till poängen.

Vi har ju, som Hanna tidigare sagt, en hel saker som vi behöver göra oss av med innan flytten. Antingen ska sakerna avlägsnas pga bristande behov, intresse eller plats. Bort ska sakerna i alla fall. Nedan kommer den initiala listan på saker. Den kommer att fyllas på efterhand som vi hittar fler saker. Vi får se om nya versioner av listan får nya inlägg eller om vi fyller på detta inlägg. Stay tuned for more...

// Chris

[EDIT]
Listan är nu flyttad till en egen sida för enkelhetens skull. Du hittar den på följande adress numera: http://hanna.59north.com/page/Prylar-som-ska-bort.aspx
Den finns dessutom i listan över sidor ute till höger...

Tags: ,
Categories: Förberedelse

Comments (4) -

1/2/2009 10:23:39 PM #

Tja!
Vad är det för spel till xboxen? Smile

Klas Sweden

1/2/2009 10:58:08 PM #

Hmm...vilken fråga. Ja du Klas! Det är bland annat James Bond: Everything or Nothing, Ty the Tazmanian Tiger, Sagan om de två tornen, Midtown Madness 3, SSX 3. Har dessutom Project Gotham Racing där man kan racea i Stockholm. Riktigt coolt. Tyvärr är skivan repig och behöver slipas ner. Kostar nån femtilapp eller nått... Det ska finnas ett Halo nånstanns också. Kan inte hitta det just nu dock...

Chris Sweden

1/3/2009 12:15:40 AM #

Tror jag kan ha en som är intresserad av datorn, ska kolla och återkommer!

K

Karin Ahlgren Sweden

10/6/2011 12:32:37 AM #

Greetings!! This is a reallylvery awesome blog!!

visor beanie United States

Add comment
  Country flag
biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading