Mot strömmen...

döda fiskar flyter med strömmen...

Nya huset...

January 04
by Hanna 4. January 2009 11:11

Igår (lördag) åkte jag och Chris till Nyköping för att för första gången gå in i mammas och pappas nya hus. Det roliga var att mina "släktingar" Nalle, Tettan och Magnus från Avesta också hade hittat ner till Nyköping för att se det nya huset. Vi invigde köket med att på stående fot i röran ta oss en liten fika. Huset kommer bli kanonfint när det är klart och utsikten mot vattnet var bättre än väntat. Det känns även bra att det finns ett stort fint sovrum till mig och Chris när vi kommer för att hälsa på Wink. Därefter åkte vi hem till H-by för en gemensam middag vilket var väldigt trevligt, förrutom att min pappa blev febrig och riktigt dålig så han sov mest, stackarn.


När Avestaborna hade åkt hem så stannade jag och Chris kvar en stund för att diskutera deras inköp av dator och mediacenter till det nya huset. Vi tror att allt är spikat och klart för att beställa. Vi hann även med att se några kortfilmer om Nya Zealand och Wellington innan vi åkte därifrån och det var riktigt skoj. Jag har ju lite grann "köpt" grisen i säcken och har ingen aning om hur staden jag ska bo i de närmaste två åren ser ut så nu fick jag en liten överblick vilket var kul. Chris satt dessutom och pekade ut olika ställen han hade besökt under tiden han var där.

Idag känns det deppigt då det bara är idag, mån och tisdag kvar på semstern och sen är det dags att slita igen. Antagligen slita mer än tidigare då jag behöver alla pengar jag kan få så jag ska försöka jobba extra mycket på solvalla fram till vi åker.

Igår tvättade vi min lilla peugeot 107 och tog bilder så att jag kan sälja den och idag är det kanske dags för saaben att få sig ett skönhetslyft. Vi ska även försöka ta oss in till T12 i stan och kolla surfkläder på deras rea. Till middag får stackars Chris stå ut med mitt experimenterande då jag vill göra sötpotatis quesadillas, mmm supergott.

Ciao så länge...

Tags:
Categories:

Comments (3) -

1/4/2009 11:51:19 AM #

Vilket fint hus! Verkar som de kommer ha fin utsikt? Det är bara att börja jobba igen, tiden kommer att gå fort! Vips så är ni på NZ. Kul va?`
Kram S

Susanne

9/12/2013 9:46:55 PM #Feel free to surf to my blog; motor trade insurance;  http://cannaboids.com/members/vongsl/activity/10249 - http://cannaboids.com/members/vongsl/activity/10249/ ,

http://cannaboids.com/members/vongsl/activity/10249

9/16/2013 9:08:06 PM #

Every weekend i used to pay a quick visit this site, because i wish for enjoyment, for the reason that this this website conations truly pleasant funny information too.

Feel free to surf to my blog post ::  what is a yeast infection home remedy - http://reklama.uzeik.net/profile.php?id=311033

what is a yeast infection home remedy

Add comment
  Country flag
biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading