Mot strömmen...

döda fiskar flyter med strömmen...

Sista dagen innan jobbdags!

January 06
by Hanna 6. January 2009 09:51

Sista dagen med ledighet...

Jaha då sätter allt igång igen då, med jobb och allt. Jag skulle nog kunna vara ledig ett tag till. Har ändå ordnat mycket inför flytten under julledigheten så det känns bra. Idag ska jag försöka säga upp mitt boxerabonnemang. Igår la vi upp min bil på blocket, jag hoppas verkligen att det är någon som vill köpa den snart. Det gäller ju även allt annat vi lagt upp på bloggen, vi skulle behöva allt startkapital vi kan få därnere. Satt och kollade på lägenhet i Wellington igår igen. Varje gång man söker hittar man någon man förälskar sig i, hoppas det är likadant när vi verkligen är där också. 

Igår hittade vi några på blocket som verkar intressanta för vår lägenhet så dem har vi skickat mail till. Håll alla tummar ni har nu för att vi hittar någon som vill hyra vår fina lägenhet.

Chris kontrakt är nu påskrivet och ska bara skickas tillbaka till Nya Zealand så nu är alla datum satta. På fredag kan vi därför boka våra flygbiljetter, förhoppningsvis. Vi hoppas även att inget strular till sig igen så att vår lungröntgen inte blir av på fredag heller. Ja då är några saker avbockade på "to do" listan. Just det, vi har lovat några att göra en "to do" lista här på bloggen så att ni kan se vad man behöver göra innan man är redo att flytta från Sverige. Den kommer... snart... hoppas jag...

Ha nu en skön, underbar, härlig sista dag på julledigheten.

kram

 

Tags:
Categories:

Add comment
  Country flag
biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading