Mot strömmen...

döda fiskar flyter med strömmen...

Första jobbdagen över...

January 07
by Hanna 7. January 2009 22:51

Tjena!

Så var första jobbdagen över och jag är TRÖTT vilket jag tror att ni också är. Man är ju inte van vid att tänka så här mycket om ni förstår vad jag menar Wink. Hjärnan har ju inte direkt gått varm mellan julmaten, chokladen, slötittandet på Tv:n och läsandet av böcker, eller vad säger ni?

Vi hade studiedag på jobbet idag och det gick bra, men när alla jobbarkompisar traskade hemåt så var det bara för mig att åka vidare mot Solvalla. Tankarna som flög runt i mitt huvud var bara, det är bara knappt tre månader kvar, håll ut Hanna...

Hörrni alla underbara männsikor som kommer in på bloggen, lägg ett bud SNÄLLA! Eller är det kanske så att vi bara har skit till salu? Något åt det hållet kanske det är. Man samlar ju på sig en del under åtta år tillsammans, fast mest är det faktiskt Chris som har samlat på sig, så det så.

Nu ska jag faktiskt ta och sova tror jag. Är nog ganska bra om man är något sånär på hugget när man ska ta hand om alla barn imorgon som kommer med mycket energi i kroppen. 

kramar på er...

Tags:
Categories:

Comments (1) -

1/8/2009 7:39:34 PM #

Jag tipsar alla jag känner hej vilt, rätt som det är kanske någon bjuder....hihi
Kramar
Sofia

Sofia Sweden

Add comment
  Country flag
biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading