Mot strömmen...

döda fiskar flyter med strömmen...

Lungröntgen klar, Biljetter köpta...

January 10
by Hanna 10. January 2009 12:21

Hallå!

Igår ringde klockan 04.30 och den första tanke som kom upp i mitt huvud var att det inte är mänskligt att gå upp så tidigt. Jag var på jobbet och öppnade 06.30 och så fort det första barnet kommer så känns det helt ok att vara där. När jobbdagen var över mötte jag Chris vid Brommaplan och gick till SEB för att lösa in min postväxel för bilen. Det kändes så skönt att lösa lånet, så nu är jag skuldfri, på den fronten iallafall. Vi åkte därefter vidare mot Sofiahemmet för att göra vår lungröntgen och väl där möttes vi av trevliga men lätt förvirrade människor. Det var nämligen så att tjejen som var före oss vid receptionen skulle jobba i Australien och var på Sofiahemmet av samma anledning som oss. Hon hade fått reda på att hon skulle lämna in alla sina papper på Sofiahemmet och det visste i sin tur sköterskorna ingenting om. Hon hade även fått reda på att hon inte skulle genomgå en läkarundersökning såsom vi ska, vilket både vi och sköterskorna tyckte lät märkligt. Hon var lugn när vi kom men man märkte att hon blev aningen stressad då hon inte fått någon rätsida på hurvida hon behövde en läkarundersökning eller ej. Hon hade förgäves försökt få kontakt med någon på den Australiensiska ambassaden i Stockholm. Hon meddelade sköterskorna att hon hade tänkt åka nästa vecka. Då tittade jag och Chris på varandra och undrade hur det skulle gå till. Man får ju inte vistas i landet under tiden man ansöker om visum dit. Vi har ingen aning om hur det blev för den här tjejen, för när vi hade fått våra lungröntgenplåtar så satt hon fortfarande och frågade sin kompis om hon hade missuppfattat den information hon hade fått. När vi gick ifrån Sofiahemmet kände vi oss väldigt lugna, mycket lugnare än vad vi gjort på länge. Det kändes helt plötsligt som att vi hade lite koll på läget Laughing

Jag var redan otroligt trött då jag gått upp så tidigt men efter lungröntgen var det bara att åka vidare till Big Travel på Sveavägen. Där beställde och betalade vi våra biljetter. Nu känns det väldigt verkligt allting. Avresan är den 26 mars 07.50 på morgonen. Vi anländer till Wellington den 28 mars kl. 11.00 på förmiddagen (23.00 svensk tid).  

Vi åkte och handlade fredagsmat och när vi kom hem gjorde Chris en helt underbar fisksoppa. Därefter var det film på agendan och filmen hette Wanted, sevärd kan jag säga. 

Nu är det dags för lördagsaktiviteter såsom att städa, försöka göra något vettigt i källaren, kanske ta ner några julsaker och spackla och måla några ställen i lägenheten.

ciao på er...

Tags:
Categories:

Comments (4) -

1/10/2009 1:12:21 PM #

Oj va roligt att ni börjar känna flyt med er flytt! Grattis nu är er dröm snart verklighet!
Kram S

Susanne

9/22/2013 5:24:56 AM #

Hello I am so delighted I found your blog, I really found you by mistake, while I was browsing on Askjeeve for something else, Regardless I am here now and would just like to say thanks for a marvelous post and a all round enjoyable blog (I also love the theme/design), I don’t have time to look over it all at the moment but I have bookmarked it and also included your RSS feeds, so when I have time I will be back to read more, Please do keep up the superb work.

my web-site:  atex pułtusk - http://www.grupapsb.com.pl/produkty/producenci/atex.html

atex pułtusk

9/22/2013 11:57:41 AM #

It's perfect time to make some plans for the future and it's time to be happy. I've read this post and if I could I desire to suggest you few interesting things or advice. Maybe you can write next articles referring to this article. I wish to read more things about it!

Feel free to visit my weblog;  free sex cams - http://Freesex24.us/

free sex cams

11/6/2013 4:02:53 PM #

I really like what you guys tend to be up too. Such clever work and exposure! Keep up the awesome works guys I've included you guys to my own blogroll.

my web site:  bad credit mobile contracts - http://contractphonesf.livejournal.com/643.html

bad credit mobile contracts

Add comment
  Country flag
biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading