Mot strömmen...

döda fiskar flyter med strömmen...

Tyra & Sushi...

January 11
by Hanna 11. January 2009 19:56

Hej alla!

Idag har vi fixat småsaker inför flytten. Vi (Chris) har tagit bort onödiga kablar, rensat bland alla kablar, rensat garderoben och så har vi (jag) plockat nere i källaren och fått ihop alla julsaker till en låda. Idag kände vi även att vi ville åka till Tyresö och hälsa på Patrik, Fia och Tyra. Lilla Tyra vad söt hon är, det är så man kan äta upp henne. Vilket jag nästan gjorde och hon visade att hon tyckte om det med ett kiknande skratt. Här får ni en liten bild på den lilla godingen som Farmor Metha brukar säga.

Efter att vi lämnat Tyresö åkte vi och veckohandlade och Chris köpte middagsmaten, sushi. Han har pratat om att göra egen sushi så länge nu så idag fick han göra det till middagsmat. Visst ser det fint ut, han var så duktig och det smakade riktigt, riktigt gott.

kram på er alla..

Tags:
Categories:

Add comment
  Country flag
biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading