Mot strömmen...

döda fiskar flyter med strömmen...

Lördags & Söndags middag...

January 18
by Hanna 18. January 2009 15:49

Hej igen!

Det gäller att skriva när man har tid. Idag har vi inte gjort många knop känns det som. Vi har varit och tränat och det känns ju alltid skönt att komma igång med det igen. Igår (lördag) tränade vi också men efter det så städade vi (mest Chris) även ur källarförrådet. Vi åkte och slängde en hel del. En mycket befriande känsla kan jag tala om, nu kommer man ju faktiskt in och kan fysiskt stå i förrådet Laughing. Igår kväll var det dags för den absolut sista middagen tillsammans med Camila, Martin, Emy och Victor på två år. Det har varit mysigt att bara gå dit på helgen och äta tillsammans. Igår var det extra tungt då Emy, Camila och Victor åker till Brasilien på tisdag morgon. Chris och jag försökte så pedagogiskt som möjligt förklara att vi inte är kvar när Emy kommer tillbaka från Brasilien och tårarna var svåra att hålla tillbaka när hon kryper upp i mitt knä, pussar på mig och säger, jag kommer sakna dig Cry. Emy skulle gå och se en film ifrån sängen så jag la mig en stund hos henne där i sängen och gosade. Ikväll (söndag) är det sista kusinmiddagen på två år. Vi ska till moster Lotta och äta middag med Klas (Chris och Martins kusin) och hans sambo, Lisa. Ja det börjar sjunka in mer och mer som Chris säger, vi åker faktiskt snart och hej då middagarna börjar ta upp våra helger. Så vill ni träffa oss innan vi åker är det dags att höra av sig kan man säga :).

Förresten... snälla skriv kommentarer, det är så kul att se att folk faktiskt läser min lilla blogg.

kram på er

Tags:
Categories:

Comments (2) -

1/19/2009 4:07:13 PM #

Hej!
Kanske ska planera en tripp till E-tuna innan ni far?
Kram S

Susanne

1/19/2009 5:16:57 PM #

Klart att vi ska. Jag och Chris ska kolla ikväll på en helg som fungerar för oss och så hör vi av oss så får vi se om den passar för er...
kram

Hanna Sweden

Add comment
  Country flag
biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading