Mot strömmen...

döda fiskar flyter med strömmen...

Lägenheten...

January 25
by Hanna 25. January 2009 10:44

Hej på er!

Det är söndag och jag funderar på om man ska gå till jobbet imorgon eller om man ska ta en dag till hemma. Halsen är ju inte den bästa och jag blir trött av att bara plocka ur diskmaskinen. Vi har just betalat våra räkningar och man sitter och räknar och räknar för att få en ungefärlig bild på hur mycket pengar man kommer kunna ta med sig till Nya Zealand. Igår skickade vi mail till ett flertal människor som söker lägenhet. Tyvärr tror vi att den reaktion vi kommer få av de flesta är att den ligger för långt ut. Vi insåg rätt så snabbt att folk vill se hur den ser ut också :) så det var ju bara att börja ta kort. Istället för att skicka kort via mail till folk som var intresserade så la Chris upp en egen sida för bara lägenheten med info och bilder, vilken liten datanörd han är eller hur??? Det finns en som är intresserad och hon verkar kanontrevlig men problemet är att hon bara kan säga att hon kan bo här till augusti. Hon kan först säga i juni om hon kan stanna längre. Så nu sitter man och funderar på hur man ska göra. Fördelen är att alla möbler får vara kvar då hon gillade vår inredning. Ja mycket är det att tänka på...

Senare idag åker Chris till Amsterdam, så förbannat trist när han inte är hemma. Jag ska väl lägga mig framför tv:n idag också.

kram och hej

Tags:
Categories:

Add comment
  Country flag
biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading