Mot strömmen...

döda fiskar flyter med strömmen...

Tjoho i stugan...

January 26
by Hanna 26. January 2009 17:14

Hej alla glada...

Jag har mest legat i sängen idag, har inte gjort många knop. Min chef ringde mig idag och beordrade mig att vara hemma minst en dag till så vi får se när jag är tillbaka på jobbet igen. Vi har en tjej till som verkar intresserad av lägenheten, dock omöblerad... puh. Jag har sagt att så länge det inte rör sig om att plocka bort vår platsbyggda säng så är jag ganska nöjd. Vet dock inte var vi ska förvara våra möbler. Men det är ett mindre problem känns det som. Jag ska försöka ta mig till H-by och sova hos mamma och pappa inatt. Det är så trist att vara ensam. Jag får ta alla tillfällen som ges då de snart flyttar så då blir det svårt att bara åka och övernatta plus att jag hur knasigt det än låter vill säga hej då till mitt barndomshem. 

Chris träffade en svensk på Nya Zealand när han var där förra året och de har lite kontakt med varandra. De har en blogg som heter wellingtoncalling som är kul att läsa. Jag följer den då man får lite insikt i hur det är att leva därnere. Magnus som den svenska killen heter är bra att ha kontakt med då han kan besvara några av våra tusen frågor vi har. Klart att vi ska försöka hitta Nya Zealändska vänner också men det är ändå skönt att ha någon svensk kontakt därnere också. Tydligen flyttade ett annat svenskt par dit ner för bara några månader sedan som Magnus och hans tjej Lina har kontakt med och den killen har tydligen börjat kitesurfa. Tycker det låter alldeles lysande att Chris kan ha någon att surfa med så slipper jag oroa mig så mycket. 

Förresten... Är det verkligen ingen som beöver en sodastream, kaffemaskin, gammal x box eller playstation, hyllor??? Sprid budskapet, snälla... Till alla er som ska göra nytt kök eller så och måste kakla, köp våran kakelkap för småpengar, fungerade kanonbra. 

Vi väntar fortfarnade på provsvaren från läkaren... hör av oss så fort vi får reda på något mer.

kram och hej

Tags:
Categories:

Comments (2) -

1/26/2009 8:37:28 PM #

Hej Hanna!
Stackare som är sjuk... Jobbet är toppen med alla sjuka elever...
Jag ville bara säga att det är kul att läsa din blogg!! Det kommer jag verkligen fortsätta att göra!

Krya på dig!!!
Kram kram

Vickan Sweden

1/26/2009 10:48:15 PM #

Åhhh tack gumman.
Kul att se att några läser den iallafall.
Vi måste boka in en fredagsmiddag också...
kram

Hanna Sweden

Add comment
  Country flag
biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading