Mot strömmen...

döda fiskar flyter med strömmen...

H-by

January 27
by Hanna 27. January 2009 17:29

Hej hopp!!!

Jag är kvar hos mamma och pappa i Hässelby, det är riktigt mysigt att bara få vara med dem. Det kommer ju dröja några år innan det är så igen. Jag blir hemma från jobbet imorgon också och då får jag vara med mamma hela förmiddagen då hon börjar jobba först efter lunch. Mamma sitter bredvid mig och läser en tidning, det är väldigt mysigt att bara vara... Vet inte om ni förstår? Åhh jag vet några som gör det, Ida, kusin Fia, Vickan, Teresia och Susanne. Ni är alla lika "fåniga" med era mödrar som jag Wink. Idag har jag sett att jag har besökare från Tjeckien, Argentina, Finland. Det är ju rikgit skoj. Sen har jag ju besökare från Brasilien (Camila) och Japan (kusin Mattias). I Sverige har jag också besökare från städer jag inte känner någon såsom Norrköping, Linköping, något litet ställe i Skåne jag inte kommer ihåg vad det heter. Det är riktigt skoj att se att det finns människor som följer sidan. Jag lovar er att det blir lite mer intressant efter den 26 mars. Att följa vårt nya liv i Wellington borde bli mer intressant än att följa min förkylning.

Imorgon ska jag få tummen loss och ringa min frisör. Mina underbara föräldrar gav mig ju en klippning i julklapp och nu får jag nästan panik över hur jag ser ut i håret. Jag har nog inte tålamodet att ha långt. Jag gillar när det faktiskt kan kallas frisyr. Läkaren har inte ringt och jag är rätt nöjd med det eftersom det innebär att de kanske inte har hittat något konstigt på blodproverna. Han sa ju det till oss att det inte är ovanligt att de hittar saker och att man då måste ta nya prover för att utröna vad som är fel, puh. Jag är som sagt glad så länge han inte hör av sig. Vi får se om jag ringer Sibyllekliniken imorgon för att kolla att allt är färdigt. I så fall kanske jag får hämta det någon gång i veckan så att vi får iväg den där satans visumansökan. Läste min favorit blogg igår (wellington bloggen) och där läste jag ett gammalt inlägg av Magnus eller om det var hans sambo. Inlägget var från juni och då är det ju vinter där, men det hade tydligen varit några dagar med sol och 20 grader varmt.  Det tycker jag låter som en trevlig vinter. Å andra sidan så vaknar de ibland i lägenheten med högst 13 grader inne. Så jag och Chris har pratat om att köpa oss en varsin tjusig flanellpyamas... eller också inte. Men det kan kanske behövas ett par varma sockor och en mysig tröja att sova i. 

Nu har det gått en vecka sedan Camila och barnen åkte och jag SAKNAR dem så mycket. Här får ni två söta bilder på min lilla gudson. Han är ju så söt så man kan äta upp honom. Man smälter ju av bilden på Chris och Victor. Mina två av tre favorit pojkar (nr tre är såklart pappaLaughing).

Tags:
Categories:

Comments (1) -

1/27/2009 8:11:57 PM #

Vilken söta bilder... Han är så glad! Smile
Har just skickat ett e-mail med bilder. Hoppas att du tycker om!
Kram!

Camila Brazil

Add comment
  Country flag
biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading