Mot strömmen...

döda fiskar flyter med strömmen...

Ingen TV???

June 04
by Hanna 4. June 2009 00:34
För er kanske det låter konstigt när ni läser inläggen eftersom jag skrev dem redan innan vår ”radioskugga” var över… Det här inlägget skrev jag egentligen igår, onsdag så jag tänkte att jag lägger upp det nu…

Så har jag då väntat hela dagen på att han med rullgardinerna skulle komma. Det gjorde han och det tog ungefär 5 min så var han klar. Precis när han gick så ringde det nere vid ingången och då var det TV killen som kom. Det är inte klart än, han är fortfarande kvar i lägenheten och kliar sig i huvudet och undrar vad sjutton som är fel. Jag hoppas han klurar ut det snart för han har jordens svåraste dialekt så jag hänger inte riktigt med när han ställer frågor till mig. Tror jag har sagt ursäkta typ 100 gånger under loppet av 10 min nu…
TV mottagningen är helt död och han vet absolut inte vad det är som är fel. Jag som hoppades att detta skulle gå fort.
Vad gäller internetuppkopplingen så ringde en kille från Telecom upp Chris och meddelade att han redan kopplat in allting åt oss. Så när förhoppningsvis TV:n är inkopplad så ska jag testa det här med internetuppkopplingen också. Det skulle ju vara första gången i världshistorien om att allt gick så smidigt. Fortsättning lär följa här med TV:n, stackarn springer fram och tillbaka, upp och ner i byggnaden för att komma på vad som är fel.

Till slut har han nu fått ringa en elektriker som hjälper till också och det var då jag bad Chris om att komma hem. Kanske låter fånigt men det kändes bättre när Chris kom hem och kunde svara på frågor… Vi fick ju reda på att telefon och internet skulle fungera men det fungerar bara i ett av uttagen. Medan de försökte ordna problemet med vår TV så testade Chris telefonen och modemet och det gick bara som sagt i ett uttag. Det var tur att Chris kom hem och insåg det eftersom vi hade en elektriker i lägenheten. De blev precis efter över två timmar klara med Tv problemet och då hittar vi nästa problem, men som sagt, då hade vi redan en elektriker i lägenheten så nu håller han på att jobba för fullt. Av 140 lägenheter är det två lägenheter som har haft problem med TV, det är väl typiskt att det är just vår.

Efter bara en liten stund var även telefonjacket ordnat och vi kunde använda internet igen, jippi vår radioskugga var över.  Dock fungerar inte telefonen så vi tror Telecomkillen har glömt att plugga in den…

Tags:
Categories:

Comments (1) -

11/4/2009 5:15:52 PM #

Thank you for your help!

collier chien

Add comment
  Country flag
biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading