Mot strömmen...

döda fiskar flyter med strömmen...

Gårdagens film och helgens bravader...

July 03
by Hanna 3. July 2009 00:21

Hej!

Igår var det då Transformers och den var bra, man behöver inte fundera så mycket utan det är en enkel actionfilm. Alla såg så slitna ut, inklusive Chris, flera skulle gå tillbaka och fortsätta jobba efteråt, puh. De verkar trivas bra med sitt jobb och klagar inte så det är ju iallafall bra. Pratade en stund med Gemma om en mängd olika saker, hon är otroligt enkel att prata med och väldigt gullig. Imorgon blir det Tennis turnering hemma hos henne och jag och Chris ska försöka hitta en rolig pryl att ta med oss istället för en flaska vin, sån är jag... Vi fick även reda på att Jen och Ians Midwinter Christmas Dinner är nästa helg och att jag och Chris ska ha hand om deserten, puh. Jag håller just nu på att kolla om man inte kan beställa hem fula och roliga Christmas ornaments till granen bara för att ge bort istället för en vinflaska när vi ska till dem... Det är ju lite min och Chris grej, det här med konstiga julgransprydnader.

Ian och Jen vill flytta och ska därför renovera huset, måla utsidan mm och Jen sa till Chris igår att vi gärna fick komma och hjälpa till och knäppgöken säger naturligtvis ja... Igår när jag mötte dem på bion sa jag att vi tydligen skulle hem till dem och måla i helgen och då bestämde vi söndag och att vi kunde göra en dag av det med god mat och så. Det kan nog bli roligt och självklart hjälper vi till om de behöver det. Jen såg helt slut ut igår, höll på att somna stående efter bion så jag tror nog de behöver lite hjälp. Vår helg är därmed fullspäckad och det känns roligt att ha börjat få lite socialt umgänge, vi verkar inte vara alltför tråkiga hihihi. Får även många kommentarer om min engelska men jag har väl som mamma säger, alldeles för höga krav på mig själv och tror bara att folk är allmänt snälla när de säger att jag har perfekt engelska, så det så...

Tags:
Categories:

Comments (1) -

7/3/2009 8:21:07 AM #

Härligt Hanna! Ni börjar få ett riktigt stort umgänge där borta. Du ska se att ni nog kommer att få så roligt på alla fester ni ska gå på. Häftigt att folk ber en hjälpa till och ta med en efterrätt. Det är bara här i sverige man inte hjälps åt om du fattar vad jag menar. I Canada var det lika dant. Man hade med sig mat, hjälpte varandra att fixa med saker. Ni lär er nått nytt! Kram S

Susanne Sweden

Add comment
  Country flag
biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading