Mot strömmen...

döda fiskar flyter med strömmen...

Tsunami...

September 29
by Hanna 29. September 2009 23:16

Hej!
Sitter här i soffan och tittar ut, det är spöregn och om en timme ska jag ta mig till jobbet. Jag är faktiskt ganska rädd just nu då vi om ca 30 min kanske kommer drabbas av en Tsunami. Samoa hade inatt en jordbävning med magnituden 8.3 , det är en ganska stor jordbävning, med en hel del dödsoffer. Jag har TV:n på för att höra om det kommer några nyheter. Ett tag pratades det om vågor upp emot 7 meter och då har inte vi en chans då vi bor så långt ner men förhoppningsvis ligger Wellington så bra till så att en Tsunami inte riktigt kommer till eller vad jag ska säga. Det är nog värre om du bor direkt vid kusten med havet precis utanför. Det som är jobbigt är att Chris nu är i Dunedin och jag tycker inte det känns kul när jag är ganska rädd. Om en halvtimme vet vi mer, Napier har redan drabbats men vågorna verkar inte ha orsakat någon större skada tydligen. Ja jag måste ju säga att jag får uppleva mycket saker i detta vackra land som jag aldrig skulle få uppleva i Sverige.
Senare idag ska jag försöka lägga in fler bilder från Napier och sen är det bilder från Clives fest igår också. Just nu ska jag försöka göra mig i ordning inför jobbet. Ser inte fram emot att gå ut och gå i det här vädret dock, jag kommer se ut som en dränkt katt innan jag är framme...

Kramar på er

Tags:
Categories:

Add comment
  Country flag
biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading