Mot strömmen...

döda fiskar flyter med strömmen...

Bilder från Clives födelsedag...

October 03
by Hanna 3. October 2009 00:08

Hej alla fina!

Just nu sitter jag nere vid Seatoun och ser på när Chris fixar med sin kiteutrustning. Det är en otroligt fin dag med blå himmel och strålande sol. Snart ska jag ta och sätta mig utanför bilen en stund så att jag får lite mer färg på kroppen, det har redan börjat försvinna, det är väl helt sjukt??? Vi tyckte det var så konstigt att ingen annan kitesurfare var här men så kom en av killarna som vi träffade förra gången vi var här, det är lite roligt när man börjar känna igen folk :)

Idag är det alltså kitesurfing på agendan, därefter försöka hinna hem för ett löppass och sen har vi fått två biljetter till rugbyn ikväll. Harry hade fått fyra biljetter från ett företag men kunde inte gå... De två första personerna som mailade honom fick två biljetter var och Chris var en av dem, vi vet inte än vem den andra personen är, det återstår att se ikväll. Så som det ser ut nu är det en busy dag med andra ord. Börjar dock redan bli lite hungrig och Chris är på väg ner i vattnet precis nu så någon lunch blir det inte än på ett tag. Jag ska väl ta och gå ner och filma honom lite en stund tror jag... 

Tänkte berätta lite om Clives fest för er. Vi hade frågat hans sambo Lize vad vi skulle köpa till honom och hon tyckte en flaska vin som jag bestämt sa nej till. Vi ville köpa något mer personligt så det blev en film efter olika förslag från Lize. Clive blev jätteglad och vi fick ett långt tack email av honom dagen efter... Det var en ganska lugn tillställning då det var arbetsdag dagen efter. Jag drack ingenting då jag hade bestämt mig för att köra hem. Lize är helt fantastisk i köket, det fanns hur mycket mat som helst. Det var lite deja vu känsla då det var ganska så mycket samma människor där som vi hade umgåtts med under helgen. Jag tror nog att jag får ta och visa er lite bilder istället.

Lize och Clive funderar på hur ljusen ska sättas...
  Alex. Ange och Martin...
  En glad Lee och dagens födelsedagstårta...
  Dave... Ingen lyckas få kort på honom men jag
tog minsann ett i smyg :)
  Tårtan med alla 32 ljus :)
Har blivit lite av vår grej tillsammans, TÅRTA...
Terri och Bryce...
  Toppen av tårtan som Lize hade gjort, figuren ser
precis ut som Clive...
  Daniel och Amy... (båda från Intergen)
Clive (födelsedagsbarnet) och Lize... 
Clive öppnar presenter... 
 
Chris är lat och orkar inte bära sin öl, vad gör man då??? 
Clive fullt upptagen med sin nya leksak...
Lucy ser galen ut med Clives födelsedagspresent...
När vi kom hem möttes vi av den här lilla musen i trappan...

Tags:
Categories:

Add comment
  Country flag
biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading