Mot strömmen...

döda fiskar flyter med strömmen...

Ska inte oroa mig...

October 23
by Hanna 23. October 2009 08:26

Hej igen!

Jag åkte och hämtade Chris på jobbet så vi kunde åka och hämta våra knivar som hade kommit. Ikväll blir det Indisk Take Away så det blir inte att testa dem utan det får bli imorgon.
Imorgon ska jag jobba på Strandbags och därefter är det Queensgate som gäller eftersom Chris ska på provning för nya linser och jag ska klippa mig (jag ändrade tiden från igår till lördag), är så nervös, tänk om jag inte blir nöjd... Ska nog inte klippa så mycket, på så sätt kan jag alltid sätta upp håret om det ser för hemskt ut. Dock har de inte ringt angående mina glasögon. De sa att det skulle ta 5 dagar och det bad de så mycket om ursäkt för men nu har de inte ringt så jag antar att de inte är klara, ganska dåligt. Förra gången fick jag ju vänta i närmare 2 veckor och med tanke på hur jobbigt det har varit den här veckan så hoppas jag verkligen att de är klara men att de bara har glömt bort att ringa mig.

På grund av den infektion jag har i kroppen och bristen på glasögon så är jag ingen bra försäljare för tillfället, jag har inte energin. Jag ska som du Susanne skrev, försöka överdriva men det är svårt att överdriva på sitt andra språk, ett språk som inte känns alltför hemma om ni förstår vad jag menar. Jag ska börja tänka så här istället. Jag är trevlig mot alla kunder, säger hej, gör vad jag ska (om än inte tillräckligt i deras ögon) så om de inte är nöjda med det så får de väl sluta ringa mig då, då får jag väl ta och söka nytt jobb. Jag ska sluta oroa mig så himla mycket, nej jag är absolut inte bäst, men jag är heller inte dålig, de kunde anställt någon bra mycket sämre än jag. Jag ställer alltid upp, jobbar jämt om de frågar, kommer alltid i tid. Jag ska INTE stressa över detta och oroa mig, så det så... 

Här är jag en morgon förra veckan innan jag gick till
jobbet...Har fått så mycket kommentarer om den
rosa scarfen jag har fått av underbara Lena och Stefan...
 
Våra nya Global knivar...
 
 

Tags:
Categories:

Comments (1) -

11/16/2009 1:57:42 PM #

Hej!

har inte hunnit läsa så mycket den sista tiden, därav kommentar på ett gammal inlägg!

Men måste bara påtala att du tänker helt rätt! Klart du gör ett bra jobb! Så oroa dig inte!

Vi måste verkligen höras snart för att se när vi ska hälsa på!

Hälsa Chris!

Kram på er!

Stefan G

Add comment
  Country flag
biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading