Mot strömmen...

döda fiskar flyter med strömmen...

Ledsen och besviken på mig själv...

October 28
by Hanna 28. October 2009 06:56

Hej där!

Just nu sitter jag i bilen vid Seatoun och tittar på när Chris kitesurfar.
Kände mig ganska glad när jag gick till jobbet i förmiddags, hade på mig min fina svarta klänning, fixat håret och kände mig allmänt fin. Jag fick mycket kommentarer om både frisyr och klänning idag, kul.
Så här gkad såg jag ut imorse...

 

 

Idag fick jag beskedet att Andy, managern ska sluta och återgå till att vara flygvärdinna. Hon slutar om två veckor.
Efter några timmar på Strandbags tar Andy mig åt sidan och säger att hon är lite orolig för mig. Jag är för tyst och osäker. Om ett tag kommer det komma en ny manager och då kommer den personen säkert undra varför jag är så tyst, jag har ju ändå jobbat där ett tag nu. Ja, på pappret så har jag jobbat ett tag men jobbar man inte många timmar varje vecka så glömmer man liksom bort lite, om ni förstår vad jag menar. Den här veckan jobbar jag bara sex timmar totalt, tre timmar idag och tre timmar på lördag. Andy anser alltså att jag måste ta och skärpa till mig, prata mer, vara mer öppen, ja men det är så lätt att säga och så svårt att göra, Det är svårt att bara babbla på om allt och ingenting på engelska, jag har bra engelska det vet jag men ibland så trasslar jag in mig när jag ska förklara något och då tittar kunden på mig med frågande blick, då blir jag stressad och svamlar ännu mer... Ursula, managern på equip har också gnällt hos Andy och sagt att jag gömde mig bakom kassan i fredags, det var intressant med tanke på att jag inte sålde något då jag aldrig kom till att stå i kassan, men visst hon kan tycka att jag inte gjorde ett kanonjobb men hon behöver ju för fan inte ljuga för det. Jag blev mycket besviken och ledsen idag, jag tycker jag gör ett bra jobb, hälsar på alla, frågar folk om de behöver hjälp men jag frågar tydligen inte på rätt sätt och jag pratar för lite... Pratade med Jaz från equip idag och hon tyckte inte jag skulle lyssna på dem, hon har jobbat med mig och jag är jättebra, hon tycker att hon och jag ska ge oss ut på jobbjakt tillsammans. Pratade även med Dawn och hon förstår vad Andy menar, jag är jättebra precis som Andy sa, hon vet ju att jag kan, hon tror på mig men så ibland blir jag så osäker och det ser man på en gång hos mig enligt Dawn. 

Om 1,5 vecka är det julfest med Strandbags och equip och självlart är det maskerad, den här gången är det filmkaraktärer... Vet inte om jag vill gå, det vore väl för att Jaz går då, Dawn kunde tydligen inte, sen är det Marissa som jag tycker om men går inte hon heller så går nog inte jag.

Imorgon mellan 6-8 på kvällen har en underklädesbut som heter Bendon Lingerie 50% på allt för folk inom retail branschen. Vi behöver bara visa upp vårt Strandbags kort och så får vi gå in och fynda för 50%. Det är fortfarande dyrt men de har mycket fina saker så kanske kan jag köpa någonting. Imorgon vid lunch åker jag och hämtar mina glasögon, äntligen. På kvällen går jag och tittar på Bendon Lingerie och därefter ska jag, Marissa, hennes rumskompis och Chris gå och käka middag tillsammans. Jag behöver något uppiggande nu när jag kände mig så låg tyckte Marissa.

Idag fick jag ett paket med smink ifrån Sverige, tack Mamma! De har samma foundation här men i helt andra färger så mamma fick skicka mig den jag brukar ha. Hon lyckades även skicka med lite godis som jag och Chris hann äta upp innan vi kom fram till Seatoun. Dock har vi inte ätit upp allt vi fick sist, har fortfarande en påse bilar och en kexchoklad kvar. Idag kom Deb och Emeliie från Intergen in på Strandbags, vi pratade en stund och Deb sa att vi måste hitta på något och ha en tjejkväll i november... Som det ser ut nu så är november totalt fullspäckat... Nu är det dags för mig att sätta igång med middagen, Chris kan inte röra sig då han smällde knät när han försökte göra hopp och tricks ute på vattnet.

Ja nu vet ni varför jag är lite deppig idag. Det känns tungt när man får höra att man inte gör ett bra jobb. Men jag är inte den ljudliga typen, jag är ganska tyst av mig... Jag är fruktansvärt besviken på mig själv, att jag inte kan vara mer som de vill att jag ska vara...

 

 

 

 

 

Tags:
Categories:

Comments (2) -

10/28/2009 8:12:21 AM #

Vet du vad Hanna, skit i vad de säger! Det ingår i den företagskulturen att KONTROLLERA varandra och på så vis sätta sig själva i bättre sits!!! Kör på som tidigare, sälj på ditt sätt, se till att le och prata högt när chef är i närheten, sen fortsätt ditt race! Du vinner i längden på att känna dig trygg i din roll, INTE på att passa in i hierarkisk företagskultur! Du är inte alls någon osäker person, du har ju för fan flyttat tvärs över hela världen, det gör inte osäkra personer! BASTA! Kram S.

Sofai

10/28/2009 12:27:40 PM #

Håller med föregående talare ( skrivare). Och förresten, ringde inte chefen dig igår och undrade om du kunde komma in på lite kort varsell. Det hade hon nog inte gjort om hon inte var nöjd med dig.

Hang in there.

Kram Susanna

Susanna Sweden

Add comment
  Country flag
biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading