Mot strömmen...

döda fiskar flyter med strömmen...

Taupo del 2

November 30
by Hanna 30. November 2009 04:58

Hej där!

Jag ska försöka skriva ett inlägg med lite bilder... Idag har jag faktiskt hunnit gjort massor, jag har tränat, vikt tvätt, tvättat, hängt tvätt, strukit 10 skjortor åt Chris, bakat en kaka, rensat lite bland mina kläder mm. Det kan tyvärr lätt bli att när man är hemma så blir man allmänt seg men idag har jag försökt att sitta stilla så lite som möjligt och istället varit igång och fixat i lägenheten. Vi tror att vi har hittat en bra säng men vi väntar på att säljaren ska sätta ut "buy now" pris. Vi har bett om det eftersom då kan vi köpa sängen direkt istället för att vänta på att auktionen ska sätta igång och därmed riskera att förlora auktionen. Dock kunde det ta några dagar då han var tvungen att få hans nya adress konfirmerad av Trademe, hmm förstår inte riktigt men det blir säkert bra. Den verkar vara i bra skick och det är inte en jättemjuk säng, något som jag tror är bra...

Jaha, om detta ska vara Taupo del 2 så kanske jag ska börja berätta vad vi gjorde. På söndagen åkte vi in till Taupo centrum och åt en god frukost och därefter gick vi runt på stan, det var en riktigt mysig liten sommarstad... Efter det bestämde vi oss för att åka till något som heter "Huka Falls". Det var en stor fors och det var otroligt ljudligt men väldigt vackert. När vi gått runt där en stund satte vi oss i bilen för att åka till något som heter "Gravity Canyon" som låg halvvägs hem ungefär. Vid "Gravity Canyon" kan man bland annat hoppa bungy jump och åka någon stor jättegunga mm. Chris var jättenöjd efter fallskärmshoppningen men kände inte som jag, adrenalinrush, så han ville göra något vid "Gravity Canyon". Under alla år vi har varit tillsammans så har han sagt att han inte vågar hoppa Bungy Jump men den här söndagen bestämde han sig för att han ville få en adrenalin kick. Vi hade både Gemmas lilla kamera, vår filmkamera och vår stora kamera i högsta hugg så jag tror nog vi har kort så det räcker. Efter det stoppet åkte vi vidare hemåt, vi gjorde ett stopp på vägen där vi åt en riktigt god kebab... Vi var hemma runt åtta på kvällen och alla var väl allmänt trötta och sega... Jag tror vi alla var nöjda med helgen, det var en bra helg...
Här kommer lite bilder, tror jag delar upp alla bilder på två inlägg...

Maori Art i Taupo...
Huka Falls...
Vackra Huka Falls...
Chris på bron vid vackra Huka Falls...
Chris, Gemma och Henrik på bron vid Huka Falls...
Mer Huka Falls...
Jag och Chris vid Huka Falls...
 

Tags:
Categories:

Comments (5) -

5/29/2013 1:10:51 AM #

I like the valuable info you provide for your articles. I will bookmark your weblog and take a look at again here regularly. I'm relatively sure I will be informed many new stuff right right here! Good luck for the next!

Also visit my webpage -  kredyt bez zaswiadczen - http://szybkiechwilowkionlineprzezinternet.pl

kredyt bez zaswiadczen

5/31/2013 3:04:31 AM #

juegos - http://www.juegosfa.com   No olvide porque en comparación a todavía al contemplar

juegos

6/6/2013 12:44:29 PM #

juegos en linea - http://www.juegosir.com   Pinceladas primordiales en el interior o exterior del encaje en diámetro

juegos en linea

7/10/2013 3:27:30 PM #

Hello There. I found your blog using msn. This is a really well written article. I'll be sure to bookmark it and come back to read more of your useful info. Thanks for the post. I'll definitely comeback.

my web-site;  pozyczka na sms - http://pozyczkanasms.evenweb.com

pozyczka na sms

7/10/2013 5:56:06 PM #

Howdy this is somewhat of off topic but I was wanting to know if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML. I'm starting a blog soon but have no coding expertise so I wanted to get guidance from someone with experience. Any help would be greatly appreciated!

my web page:  chwilowka przez internet - http://chwilowkaonline.evenweb.com

chwilowka przez internet

Add comment
  Country flag
biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading