Mot strömmen...

döda fiskar flyter med strömmen...

Dumma mage!

January 11
by Hanna 11. January 2010 22:57

Hej på er!

Är hemma med magont idag igen, det försvann inte under natten. Har haft problem att sova och har haft min "värmefilt" på magen hela natten vilket hjälper. Jag köpte den av min massör innan jag åkte hit då den värms upp när den kommer mot huden, den hjälper att ta bort värk såsom i nacken (som jag har haft problem med), ryggen mm. Just nu är jag trött på magen då jag blev inringd att jobba imorse men jag sa nej, jag hade aldrig klarat 9 timmar på jobbet idag. Jag får heller inte behålla något jag äter vilket suger ännu mer. 

Chris jobbar mycket just nu, går tidigt och kommer hem sent, det är tråkigt men jag försöker att ha middagen klar så att han bara kan sätta sig vid dukat bord. Igår strök jag de flesta av hans nytvättade skjortor också, det är faktiskt lite fridfullt det där med att stryka. Kanske bara är jag som tycker och jag tycker det kanske bara nu, då jag inte har barn, fulltidsjobb mm att sköta. Igår fick jag ett brev av Ida med bilder på hennes söta son Melwin. Det känns lite trist att jag missar hans första år men jag får följa dem via mail, brev, telefonsamtal mm. 

Igår testade jag att laga en ny maträtt som blev helt fantastiskt god. Jag tog receptet från vår matbutik. Det var kycklinglasagne, med kycklingfärs och champinjoner. Jag har faktiskt aldrig (nej det är sant och det låter säkert helt galet) gjort egen ostsås att ha i lasagnen (har köpt färdig eller inte haft någon alls) men det var ju så mycket godare med hemmagjord sådan. Igår blev inlägget så långt med alla kort så jag tänkte att jag skulle ta resten av korten idag på ett eget inlägg...

Nu ska jag lägga mig i soffan med värmefilten och titta på TV...

Tags:
Categories:

Comments (1) -

1/12/2010 1:15:31 PM #

Hej!
Vilken bra liten hemmafru du är! Hoppas du njuter Smile Kram

Susanne Sweden

Add comment
  Country flag
biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading