Mot strömmen...

döda fiskar flyter med strömmen...

Sista natten med Marisa...

January 19
by Hanna 19. January 2010 04:29

FÖRLÅT!

Jag har varit en dålig bloggvän de senaste dagarna. Jag har jobbat en hel del och har därför inte haft tid, de timmar jag inte jobbat har jag spenderat med Marisa. Hon åker imorgon och jag är så fruktansvärt ledsen över det. Jag har många bekanta här, roliga människor som man träffar, men jag har ingen vän. Den enda riktiga vän jag har är Marisa och hon försvinner. Vi har så sjukt roligt tillsammans, Chris, jag och Marisa. Om ett år ska vi träffa henne i Las Vegas och jag hoppas verkligen att det blir som vi sagt, att vi verkligen ska träffas igen. Hon ska försöka komma till Sverige också. 

Ikväll ska vi ut och äta middag och imorgon kör jag henne till flyget, jag kommer gråta, fy tusan. 

Jag har gått ner 3.5 kg sedan vi slutade äta godis och skit, fantastiskt. Nu ska jag bara börja träna igen så kanske några fler kilon kan försvinna. Jag ska försöka att aldrig gå tillbaka till att äta godis på det sätt jag gjort, min mage mår så mycket bättre utan. I framtiden ska jag unna mig någon gång och då verkligen njuta och INTE ha dåligt samvete för att jag äter något gott. Känner inte ni samma sak att när man äter något gott får man dåligt samvete??? Mina arbetsbyxor och skjorta har blivit för stora så jag praktiskt taget tappar byxorna, tyvärr kan jag inte ha skärp i dem heller... Nu ska jag göra mig klar tills Marisa kommer. Ska försöka bli en bättre bloggvän jag lovar.

Hej så länge

Tags:
Categories:

Comments (1) -

1/19/2010 5:45:23 AM #

Hej! Äntligen lite info från dej Smile
Las vegas = bröllop Hahahahahaha!
Skulle passa er ;)
Tråkigt att din vän ska åka, snyft! Vet hur det känns....
Jag fixar oxå ett liv utan godis, men det är svårt! Men det ska gå!
Kram S

Susanne Sweden

Add comment
  Country flag
biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading