Mot strömmen...

döda fiskar flyter med strömmen...

Livet är gött!

January 29
by Hanna 29. January 2010 12:13

Hej på er!

Klockan är mycket och jag är helt galet trött... Nu är det minsann dags för sängen. Ville mest titta in och säga hej, tala om att jag lever, skiter och frodas.
Livet är riktigt underbart, jag njuter i fulla drag. Det är roligt på jobbet och idag fick jag kommentaren från Steph att det riktigt lyser om mig just nu, att jag visar ett självförtroende de inte sett hos mig tidigare, kul.

Igår var jag så trött och inte alls sugen att möta upp Chris, Sky och Helen för drinkar men jag masade mig ur soffan och gjorde mig i ordning. Vet ni har härligt det är att kl 7 på kvällen bara ta på sig sandaler, top och korta byxor och inte frysa??? Helt underbart!!!
Jag är otroligt glad att jag masade mig ur soffan, jag hade en kanonkväll och vi har redan bestämt att detta ska göras om många gånger. Igår blev det att vi gick till Macs Brewery och därefter kände vi oss hungriga så vi gick till vårt favoritställe, den Japanska restaurangen Hede. Där blev vi kvar länge, länge. Det är så grymt gött att ha ett stort socialt umgänge. Det händer alltid något här och det går inte en vecka utan att jag och Chris är iväg på någon social aktivitet. Snart borde Social Club komma igång också, yay.

Chris trodde att han skulle få sova ut imorgon, lördag men tyvärr verkar det inte hända då Chris Auld ringde och bad om Chris hjälp imorgon förmiddag. Jag lider verkligen med Chris, han är totalt sänkt. Jag längtar tills det här projektet är över någon gång. På två veckor har han nu övertids timmar så han egentligen borde kunna vara ledig en hel vecka. Jag kan förstå som sagt att man måste jobba över men jag tycker inte det är ok när man ger av sin egen helg eller halva natten. Då ska man banne få ut det i tid någon annan gång. Jag försöker peppa Chris att ta upp detta med sin närmaste chef för det är ju inte klokt att man ska ge upp halva sitt liv och sedan inte få tillbaka något av det.

Michelle skickade ett sms till Chris ikväll och frågade om han ville hänga med ut och segla på söndag. Hon är besättning på en båt och hon seglar varje söndag. Nu verkar ägaren av båten intresserad av Chris MEN han är ju tvungen att jobba i helgen så han var tvungen att avstå, fasen så trist. Det vore ju kanon om han kunde få komma ut och segla på söndagar, han har saknat att vara en del av en besättning så jag tror det skulle göra honom gott. Vi får hålla tummarna för att han kanske kan jobba undan imorgon så att han kanske kan komma ut en sväng på söndag. 

Imorgon jobbar jag och som det ser ut nu, även Chris. På kvällen kanske Ian och Jen kommer, vilket jag både ser fram emot och inte. De är underbara men just nu är Chris så sänkt och jag vet inte riktigt vad det är men jag sover inte på nätterna och är därför otroligt trött. Nej jag oroar mig inte över något, jag mår så bra man bara kan. Jag tror det är värmen och allt liv som är utanför. Hoppas det lugnar ner sig till mamma och pappa kommer, de är ju lantisar numera och är ju inte ens vana vid bilar utanför fönstret, hehehe. Här ska de nog bli varse hur det är att leva i stan...

Hahaha, just nu går en tomte förbi här nedanför... Ni anar inte vilka kreationer och knasiga saker man får se i den här stan med tanke på alla maskerader...
Nu ska jag faktiskt ge upp det här och göra Chris sällskap i John Blunds värld.

Kramar på er!

PS: Sofia! Jag VET att jag får äta upp att jag sa att det är sol och varmt men vaddå, det är ju det Wink. Dessutom behöver jag ALDRIG skotta snö i det här landet så prata du på i sommar om hur varmt ni har det, jag kan ta det hihihi... DS

Tags:
Categories:

Add comment
  Country flag
biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading