Mot strömmen...

döda fiskar flyter med strömmen...

Fullt schema!

April 24
by Hanna 24. April 2010 13:45

Hej!

Ligger i sängen och ska snart släcka lampan för att sova. Har varit en intensiv dag. Chris jobbade en stund under förmiddagen, därefter körde vi en löparrunda. Jag lyckades springa i 45 min idag, 30 + 15 min, däremellan gång, vi var ute ca 1 timme och 10 min. Är rätt seg i kroppen nu. Efter träningen gjorde vi oss klara för att åka iväg till Queensgate, där vi åt luch och tittade i affärer. Den stora grejen var att få mina nyinköpta byxor upplagda. Vi visste att de skulle göra det på en timme och det tyckte jag verkade smidigt istället för att gå någonstans i stan, där jag är tvungen att hämta upp dem en annan dag. Vi var hemma i ca en halvtimme innan det var dags att möta upp Henrik och Gemma för en middag på stan. Det blev japansk middag och därefter åkte vi än en gång ut till Queesgate för att gå på bio. Vi testade Deluxe bio där man har fällbara fåtöljer. Fanns en bar också där man kunde beställa middag, så kommer de in med det under bion... 

Imorgon är det dags för att hjälpa Henrik och Gemma att flytta och därefter fira Henriks födelsedag som är på måndag. Veckan som kommer jobbar jag 6 dagar i sträck så jag kommer nog vara något seg. jag ska dessutom försöka köra pump på måndag, aqua jogging på onsdag och gymmet på torsdag. På fredag ska vi gå till Hippopotamus med Henrik och Gemma (ska lyxa till det lite och fira att vi alla fyllt år). Efter middagen är det stand up comedy (med bland annat en av Chris jobbarkompisar). På lördag jobbar jag fulldag för att sedan åka hem till Jen och Ian på middag, puh... Som sagt, det är aldrig en lugn stund här i Wellington...

Nu måste jag sova...
Kram

Tags:
Categories:

Add comment
  Country flag
biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading