Mot strömmen...

döda fiskar flyter med strömmen...

Snart, någon annan dag, inte nu...

May 22
by Hanna 22. May 2010 13:44

Hej igen!

Nu ska jag sova. Har precis kommit hem efter middag och bio på stan. Det är helt underbart att gå 5 min så är man vid biografen och alla möjliga olika restauranger...
Har idag ansökt om Nya Zealändska körkort och de borde komma i brevlådan om ca 3 veckor. Lite coolt blir det allt att hålla ett Nya Zealändskt körkort i handen.

Gjorde alla ärenden idag, gick från ena sidan av stan till den andra. Wellington är inte stort, inte alls men det tar ändå sin lilla tid att promenera den biten. Vi var båda ganska trötta, speciellt Chris då han alltid får ont i ryggen av att stå och gå för länge utan att sitta. Jag tror det beror på hans längd... 

Så ska jag jobba imorgon, fan det tar på krafterna att inte få ha två dagar ledigt på raken, riktigt mycket faktiskt. Det känns som att man inte hinner med något. På lördagarna måste man prioritera, göra alla saker man inte hinner med under veckan, städa eller göra något roligt. Man hinner inte allt och det stressar. Man hinner inte allt fast man har både lördag och söndag ledigt men att bara ha en av dagarna är riktigt stressande. På onsdagarna försöker jag koppla av, det är den enda dagen jag kan koppla av på. Det händer något varje dag annars. Det är jobb och därefter försöker jag alltid göra någon form av träning. Hushållsarbetet lackar efter riktigt mycket men jag har lärt mig något härnere. Ingen blir gladare för att jag tokstressar över det. Lite damm i hörnen har ingen dött av. Jag har dock snabbstädat idag, inget grovt alls, bara torkat av på några ställen, toaletten, dammsugit lite snabbt. Det var allt jag gjorde men det kändes ändå ganska bra att ha gjort det. Någon gång snart ska jag verkligen försöka att storstäda men det får bli snart, någon annan dag, inte nu iallafall Wink

Kram på er...

Tags:
Categories:

Add comment
  Country flag
biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading