Mot strömmen...

döda fiskar flyter med strömmen...

Vet inte vad jag ska göra...

July 22
by Hanna 22. July 2010 01:06

Min lycka blev kort...
Chris ringde och meddelade att han måste åka till Christchurch igen och är borta HELA nästa vecka. Intergen kan fixa ett lägenhetshotell för oss så jag kan följa med men jag vet inte. En del av mig vill byta omgivning men en del av mig vet inte. Att åka dit innebär att jag inte har möjlighet till internet på samma sätt, jag är ensam hela dagarna och när Chris är klar så är allt stängt då allt stänger vi halv sex i det här landet. Eftersom jag inte jobbar så behövs det ju sparas pengar och att gå ut och äta går därför inte så det blir liksom att vara hemma men att jag får vara med Chris men utan mitt hem om ni förstår vad jag menar. Jag har varit i Christchurch och har gjort en hel del där, sen är jag tyvärr inte typen som går på museum och sånt helt ensam.

Just nu finns det inga jobb att söka och jag väntar fortfarande på svar från ett annat jobb jag var på intervju hos... De skulle ringa någon gång under veckan och nu vet jag inte vad som händer. Min flygbiljett går på 1000kr och sen om jag bestämmer att det inte går att åka ner, av olika anledningar så går det inte att få tillbaka några pengar.
Hua vad jag tycker det här är jobbigt. Hade varit annat om man kände att man hade pengarna också, då hade jag kunnat göra saker, gå på stan, ta en fika osv men när man behöver spara pengar så är det tufft. Det förstör lite av glädjen att åka ner. Jag måste bestämma, SNART och det stressar mig...

Kram på er!

Tags:
Categories:

Add comment
  Country flag
biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading