Mot strömmen...

döda fiskar flyter med strömmen...

Ingen resa för Chris...

August 11
by Hanna 11. August 2010 00:31

Våren är nog här... Blå himmel och varmare, härligt!

Funderar på att ta en vilodag från träningen, det tog rätt hårt på kroppen med intervall träningen igår. Jag tror dessutom inte att det är jättebra att överdosera träningen. Det kan bara sluta med att man skadar sig eller dylikt. Det är bättre att köra ca 4 dagar i veckan...

Chris Snow Kite resa är inställd, det finns ingen snö. Hade de åkt till sydön så finns det snö men inte dit de skulle åka, det är ju ett speciellt ställe då de ska köra med sina kites. Jag är ledsen för Chris skull då han har sett fram emot det så mycket men jag är glad för min skull. Dock ska de nog försöka en annan helg så han kommer ju vara borta någon gång iallafall...

Jaha, vad händer annars då, väntar på att få höra från SPCA angående att bli volontär. Antar att de har mycket folk under helgerna så de kanske inte behöver två till... Ikväll blir det svenska hemmagjorda köttbullar... 

Kram

Tags:
Categories:

Add comment
  Country flag
biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading