Mot strömmen...

döda fiskar flyter med strömmen...

Bokat Botaniska...

August 20
by Hanna 20. August 2010 07:02

Hej!

Fredag eftermiddag nu och snart är det helg. Inte för att det gör någon större skillnad för mig, jag är ju "ledig" i veckorna också och Chris måste jobba på som vanligt. 

Idag har jag kört 1.5 timme löpträning. Jag sprang dock inte hela utan 60 min och det kan jag tala om att jag är stolt över. Det var mitt första mål, att klara att springa 60 min i sträck och idag klarade jag det, nu är jag riktigt seg dock. Jag åkte nu på eftermiddagen och hämtade Chris för att snabbt åka och boka vår Vigsel plats i den Botaniska Trädgården. Har även varit i kontakt med två olika vigselförrätare, de två som jag fick bra "vibbar" ifrån. Dock ville den första ha ca 5500kr och det tycker jag är helt galet, den andra skulle ha nästa vigsel vid 5 på eftermiddagen så hon undrade om vi kunde ha vår vid 3. Vi tycker det är för tidigt, vi vill ha vid 4...

Imorgon ska jag simma med Lize på förmiddagen och Chris ska jobba ihop sig med Chris Auld så honom ser jag inte av. Nu ska jag ta lite eftermiddagssnack, man blir hungrig av att träna så länge :)

Kram på er!

Tags:
Categories:

Add comment
  Country flag
biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading