Mot strömmen...

döda fiskar flyter med strömmen...

Tack till våra föräldrar!

August 21
by Hanna 21. August 2010 04:26

Chris är och jobbar på sin ena presentation inför Teched med sin partner in crime, Chris Auld...

Jag har varit och simmat med Lize på förmiddagen innan hon skulle börja jobba. Idag körde vi 12 längder, 10 längder aquajogging och sen 12 vanliga längder med simning igen, härligt! Jag är nästan sugen på att gå själv imorgon också och pressa några fler längder, det är roligt nu när jag märker att jag klarar av att ta längre simtag, vara längre under vattnet och inte bli så ansträngd på adningen av att vara udner vatten. En av det roligaste med träning är att se framstegen måste jag säga. 

Måste bara säga vilken tur Chris och jag har som båda har föräldrar som har möjligheten att komma hit ner igen. Det är helt fantastiskt att de tar sig de pengarna och den tiden att komma och vara med på våra stora dag. Om vi inte säger det tillräckligt mycket till er fyra så vill vi att ni ska veta hur mycket vi uppskattar det, ni är toppen!
Stor kram till Ingela, Flemming, Margaretha och Yngve!!!

Har inte mycket att göra idag, ska ta och försöka ta hand om mina sorgsna naglar... En fördel med att inte jobba i en affär är att de växer sig starka och fina, men man måste ju ta hand om dem ändå... 

Måste bara ge ett filmtips till er... Igår såg jag och Chris "The blind side" med Sandra Bullock... Det var en höjdar film, en riktig må bra film, man mös och man skrattade hela filmen igenom, underbar!!!

Ha en skön lördag på er!

Tags:
Categories:

Add comment
  Country flag
biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading