Mot strömmen...

döda fiskar flyter med strömmen...

Sista året här och röstning...

August 22
by Hanna 22. August 2010 01:37

Hej!

Igår eftermiddag tog jag det ganska så piano, väntade på att Chris skulle komma hem... När han kom hem så gick vi ut och åt på en av mina favoritrestauranger och hade det väldigt trevligt, bara vi... Igårkväll när vi kom hem så satte vi oss och bokade hotellrum på en vingård i Martinborough. Det är så att Ange, en av våra vänner fyller 40 år och åker dit och nu bjöd hon med några av sina vänner att spendera helgen tillsammans med henne där... Detta blir i Oktober så då har vi något att se fram emot... Det är som jag sagt tidigare, en ketchup effekt, ingenting, ingenting och sen har man fullt upp. I oktober är åtminstone 2 helger bokade, i november kommer underbara Lena och Stefan. Även om de inte kommer befinna sig i Wellington hela tiden så är de ju ändå i landet och vi ska försöka att möta upp dem för lite minisemester någonstans på vägen. Vi får hoppas att de tycker det är en bra idé också. I december kommer mamma och pappa och Anna och Karin och stannar över bröllopet. I januari kommer Ingela och Flemming och stannar över bröllopet. Sen har vi bara till juni på oss att åka på Honeymoon :) 

Idag ska jag möta upp Nat halvägs hem till henne. Hon undrade om jag ville komma på eftermiddagsfika och jag har ingen bil idag då Chris ska till Chris Auld igen. Jag sa att då går jag, hon tyckte hon kunde hämta med bil men det låter väl fånigt, så nu bestämde vi att mötas på halva vägen, en timme promenad för oss båda... Sen ikväll ska vi hem till Deb och Chris på middag igen :) Då får jag gosa med söta Tobey igen... 

Imorgon tror jag att jag ska hem till Gemma för lite fika och på tisdag ska jag möta Lize för lite simträning... Nu har jag måndag, tisdag och söndag nästa vecka inbokade med något trevligt, det är bra.
Chris åker till guldkusten i Australien på tisdag kväll... Inte alls avundsjuk, nu kan han pricka av det på kartan också. Hatar att titta på film och grejer med honom då han alltid säger, been there, done that... Jaja, jag får vara glad för att han de senaster åren har visat mig världen...

Igår fick vi paket från Sverige och mamma och pappa. Det var godis, tidningar, röstkort och en min kusins slöja. Det hade varit roligt att ha den då det är min släktings slöja, vi får se hur den passar till klänningen. Den är lite kort men det kanske kan vara fint eftersom det är ett utomhusbröllop. Jag och Chris ska försöka ta oss iväg och rösta också... Nu vet jag inte vilka som läser min blogg, men tänk tanken att Mona Sahlin skulle vara statsminister när vi kommer hem, går inte för sig. Vill ni ha hem oss får ni rösta på något annat, hahaha...

Stor söndagskram!!!

Tags:
Categories:

Comments (1) -

8/26/2010 1:43:58 PM #

Ja jag tycker iallafall att det är en bra idé Smile

Ja det är bra att ni röstar! Vill inte heller ha Mona, då får ni göra plats i Wellington  Wink

Stefan G

Add comment
  Country flag
biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading