Mot strömmen...

döda fiskar flyter med strömmen...

Chris har åkt...

August 24
by Hanna 24. August 2010 02:15

Hej!

Chris åkte tidigt, tidigt imorse mot Teched. Han är hemma tidigast på torsdag nästa vecka. Detta är inte något jag ser fram emot alls, hatar att vara ifrån Chris.
Igår var jag och fikade hos Gemma på eftermiddagen, kom inte därifrån förrän klockan var 6 tror jag. Idag ska jag möta Lize vid två för att simma en stund. Jag har några få saker inplanerade och det känns skönt att jag inte kommer sitta hem hela dagarna. Jag hoppas att allt går bra för Chris under sina presentationer så att han kan pusta ut litegrann. Augusti månad har inte varit rolig alls men jag är glad att jag kunnat vara där så mycket som möjligt för honom och hjälpa till. Vi båda ser fram emot september och hoppas att vi kan få lite tid tillsammans på typ helgerna.

Annars händer det nog inte så mycket här just nu.

Kram på er!

Tags:
Categories:

Add comment
  Country flag
biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading