Mot strömmen...

döda fiskar flyter med strömmen...

Kan själv!

August 25
by Hanna 25. August 2010 00:56

God förmiddag!

Chris ringde precis och berättade att han var framme. Mamma har frågat flera gånger vart han ska, jag vet faktiskt inte, glömt att fråga, vet bara att det är på guldkusten i Australien. En natt avklarad, bara 8 kvar... 

Igår simmade jag med Lize, det blev 30 längder igår, en dag ska vi försöka komma upp i 50 hade vi tänkt...Idag är jag lite öm i kroppen efter att ha tränat flera dagar i rad. Funderar på att bara ta mig en långpromenad idag med lite puls, ingen löpträning eller så. Imorgon tänkte jag köra löpträning igen så jag vill vila lite idag tror jag.
Jag tror att jag ska möta Jaz för en kaffe i eftermiddag. Igårkväll bestämde jag mig för att jag skulle se en av filmerna som vi har på hårddisken. Jag vill ha textning om det går, även om det är engelsk textning, mycket för att ibland hör jag inte. Det satt jag med i 3 timmar för att försöka få att fungera. Chris satt i Auckland utan uppkoppling och hans kommentar som alltid var att jag har en Mac och han kan bara PC... Jag var tvungen att lista ut det själv och jag ville inte ge upp så ja över 3 timmar tog det mig. Till slut fick jag det att fungera men då var jag så trött så jag gick och la mig. Men då vet jag ju hur jag ska göra idag istället... Är ganska stolt över att jag ordnade det helt själv faktiskt. Jag vet att jag kan fixa saker med datorn om jag bara sätter mig in i det...

Chris presenterar i eftermiddag kl 4 så han lät lite nervös när jag pratade med honom men jag tror det är bra för då kan han njuta av resten av dagarna istället... Dock har han ju 2 andra presentationer att göra men jag tror han är mest nervös över denna. Nu ska jag ta mig lite frukost tror jag.
Kram på er

Tags:
Categories:

Comments (2) -

8/26/2010 1:31:59 PM #

haha visst är det hopplöst med datorer ibland! Men tiden går fort när man ska fixa nåt!

Stefan G

8/26/2010 4:02:29 PM #

Haha! Ja du, jag är inte vän med datorer men jag fixade det, HELT SJÄLV!!! Det är liksom det som är viktigt Smile

Hanna Sweden

Add comment
  Country flag
biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading