Mot strömmen...

döda fiskar flyter med strömmen...

Adrenalinkick för Chris!!!

August 26
by Hanna 26. August 2010 02:52

Hej på er!

Det har börjat lätta upp lite här efter morgonens regn, så jag ska ta och snöra på mig löparskorna och ta en runda. Ska försöka springa upp för den där backen igen fast från andra hållet, den är kortare men mycket, mycket brantare...

Chris presentation gick JÄTTEBRA, de fick väldigt mycket kommentarer om att det var den bästa presentationen på länge. Det var länge sen jag hörde Chris så "levande". Vet inte hur jag ska förklara det men han var bara så förbannat glad och lättad antar jag. Han fullkomligt bubblade och kunde inte stå still när han pratade lät det som, han gick på ganska så mycket adrenalin tror jag. igår körde jag en powerwalk upp för Mount Victoria, känns i benen idag. Hade bara tänkt ta en normal promenad men nej, nej, det var ju för enkelt så jag började gå upp för berget istället, hahaha... Har börjat tycka träningen är så rolig, men det är inte bra när det börjar bli att jag måste träna varje dag för att tycka att jag får äta mat... Ni behöver dock inte vara oroliga, jag går bara upp i vikt, förstår absolut ingenting. Kom inte och säg att det är muskler för jag har en våg som berättar hur mycket fett, muskler, vatten osv du har i kroppen och musklerna har inte ökat, inte fettet minskat heller så det är väl bra underligt att jag fortsätter gå upp i vikt. Däremot fick jag på mig ett par jättegamla jeans igår som ser nästan oanvända ut, kändes jättekul, lite ont i midjan men det blir nog bättre om en månad, då jag ska ha minskat ännu mer, enligt mig själv. 

Träffade Jaz för en fika på kvällen, satt i flera timmar och snackade, sen blev det lite middag och jag tror jag inte var på väg hem förrän halv tio, härligt...
Idag har jag inga planer förrutom att försöka städa och plocka lite i lägenheten, speciellt om jag får middagsgäster imorgon.

Ha det bra!

Tags:
Categories:

Add comment
  Country flag
biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading