Mot strömmen...

döda fiskar flyter med strömmen...

Skön söndag...

August 29
by Hanna 29. August 2010 09:13

Söndag kväll och jag har precis fyllt magen med lite middag. Det har varit en bra söndag, är lite småtrött efter nattens dramatik.

Chris ringer ALLTID, speciellt när han ska gå och lägga sig. Pratade med honom vid lunchtid igår och då skulle han åka snowboard men det var ett riktigt oväder med hagel och grejer. Några timmar senare var hans telefon avstängd. Jag ringde och ringde men den var avstängd och jag fullkomligt hatar sånt. Jag vet ju inte om det beror på att något hänt eller att han inte har täckning så mitt i natten när Gemma var på facebook så fick jag Chris Aulds nummer och skickade ett sms till honom. Ville inte ringa om han sov... Jag pratade med min kusin och med mamma, tyckte det var så jobbigt. Sov riktigt dåligt inatt och vaknade flera gånger helt genomsvettig, brukar aldrig hända. Chris ringde vid åtta imorse när han var på väg tillbaka mot Auckland. Försökte ringa nu på kvällen men den är avstängd igen, tokig på karln...

Gick upp tidigt, fixade en smoothie med mycket protein. Åkte och simmade med Lize, det var lite tungt i början eftersom jag var så trött, men det var skönt, körde 30 längder... Åkte hem, gjorde oss i ordning, Nat kom och sen gick vi tre och åt indisk lunch. Måste säga att det var ett kanonpris, vi fick naan bröd, dricka och huvudrätt för ca 55 kr. Efter det gick vi i lite roliga affärer och tittade och därefter mot bion. Vi såg komedin Killers... Var så trött så efter det ville jag faktiskt bara gå hem. Sitter nu mätt och belåten i soffan, ska nog ringa till mamma och pappa en sväng.

Kram på er!

Tags:
Categories:

Add comment
  Country flag
biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading