Mot strömmen...

döda fiskar flyter med strömmen...

Febrig...

August 31
by Hanna 31. August 2010 06:20

Hej!

Ligger i soffan med två fleecefiltar och stickad tröja och fryser... Har lite feber, inte mycket men fortfarande tillräckligt för att få sänka en lite... Undrar var jag fått den här förkylningen ifrån, träffar ju inte så mycket folk. Kan vara att jag tränat en hel del och att kroppen har gett upp lite. Jag känner mig lite sliten men det kan ju bero på febern just nu. Har inte gjort mycket här, åkte till affären och storhandlade. Ja jag åkte för jag orkar inte bära alla kassar själv så därför är det lättare med bilen. Middagen ikväll består av rester så jag behöver inte bry mig så mycket, så skönt. Imorgon kväll verkar det som att Chris ÄNTLIGEN kommer hem igen, saknar honom helt galet mycket. Ja det var min korta lilla uppdatering.

Kram på er!

Tags:
Categories:

Add comment
  Country flag
biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading