Mot strömmen...

döda fiskar flyter med strömmen...

Han är hemma!

September 02
by Hanna 2. September 2010 07:07

Hej på er!

Vet inte vad det är med min kropp just nu, bara att jag har något konstigt i halsen och att jag inte känner mig helt 100%. Jag tror att jag tyvärr har övertränat och därför tar jag den här veckan att bara vila. Nästa vecka när jag drar igång igen ska jag göra det med måtta. Jag har nog tränat så mycket så jag gjort mig själv sjuk och för att vara ärlig så tror jag nästan att de resultat jag hoppades få har blivit totalt tvärtom. Igår var jag bara hemma och vilade och igårkväll kom Deb hem och hämtade mig så vi kunde plocka upp varsin Chris från flygplatsen Wink. Jag fick en parfym av Chris som jag har pratat om. Det är nästan pinsamt att säga vilken det är... Det är Mariah Careys doft "Forever", men den luktar verkligen skitgott... 

Idag har Chris varit "sjuk" från jobbet. Han tog faktiskt en sjukdag för att kunna sova ut och för att ha lite tid med mig. Här har man ca 2 veckor då man kan vara sjuk på ett år och då får man fullt betalt. Har man inte använt de dagarna så är de borta när nya året börjar. Chris använde ca 3 dagar förra året då han nästan aldrig är sjuk och Nya Zealändare ser de här sjukdagarna mer som semesterdagar. Vi gick upp sent och medan vi åt frukost tittade vi på en serie vi följer, mys... Det har spöregnat hela dagen så det har varit mysigt att bara hemma faktiskt. 

Nu ska jag sätta mig i soffan igen och titta på "Masterchef". Kram på er!

Tags:
Categories:

Add comment
  Country flag
biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading