Mot strömmen...

döda fiskar flyter med strömmen...

Migrän...

September 03
by Hanna 3. September 2010 03:02

Hej på er!

Igår var det ett riktigt oväder här, spöregn hela dagen. Idag vakande vi båda supertidigt då solens strålar var så starka... Det är jättefint väder och jag har migrän. Har tagit två tabletter men det går inte bort. Jag har sovit dåligt i natt då jag märkt att Chris vrider och vänder på sig. Han får ont i ryggen av sängen. Idag har jag tagit tag i det, jag har bytt vår gästsäng med vår säng. Det var tungt att göra själv men jag vill inte att Chris ska behöva fixa med sånt när han kommer hem, dessutom med ont i ryggen. Har tagit kort på vår säng, kollat vad den kostar i affären idag och ska lägga ut den på Trademe, det kommer kosta oss pengar då vi måste köpa oss en ny och Chris tycker det är dumt. Det är ju inte roliga pengar att lägga ut men vi måste, jag vill inte att Chris vaknar upp med ryggsmärtor varje morgon... Vi ska kolla vad som finns att köpa därute innan vi säljer vår. Vi får väl se hur allt blir efter att ha testat extra sängen inatt. Det är ju alltid något som är på rea så vi ska ta oss runt imorgon för att se om det finns något på bra pris. 

Jag borde vila med migränen men kan inte, vill fixa i sovrummet... Håller på att tvätta sängskyddet och sånt så det är fräscht...  Är så glad för att Chris är hemma igen, tror inte ni förstår.

Jag antar att ni sitter därhemma och undrar vad som händer med jobb för mig. Jag försöker, tro mig, det finns dock ingenting därute att söka. Jag har pratat med en recruitment agency och nu kan jag bara vänta på vad de säger. Jag HATAR att inte jobba och jag HATAR att enbart leva på Chris. Det är ingen bra känsla alls, det får en att känna sig fullkomligt värdelös. Jag kollar inte efter jobb inom retail längre då jag inte vill vara låst när alla kommer hit. Om jag jobbar inom retail kan jag räkna med att jag inte har tid med någon när de kommer ner och jag lär få jobba absolut hela julen. Just nu är väl inte julen ett jätteproblem då vi kommer vara ensamma iallafall men det är ju trist då det är då Chris är helt ledig. 

Nu ska jag ta det lugnt med grejerna tvättas, när det är klart är det dags att fixa i sovrummet. Kanske tar och fixar i badrummet också, får se hur migränen utvecklar sig.
Imorgon ska jag på "Roller Derby". För er som sett "Whip it" förstår vad jag ska gå och se.
Kram på er!

Tags:
Categories:

Add comment
  Country flag
biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading