Mot strömmen...

döda fiskar flyter med strömmen...

Mysdag och en hemsk jordbävning...

September 04
by Hanna 4. September 2010 07:02

Hej!

Ska skriva ett snabbt inlägg innan Lize kommer och vi ska möta några andra tjejer för en drink innan Roller Derby...
Har dock fortfarande lätt migrän så jag har faktiskt legat i ett kolsvart rum och sovit någon timme nu. Igår åskade det och blixtrade och det var ett jäkla väder. Chris kom hem och vi åkte och köpte medelhavspizza, mmm. Idag vaknade han med ryggont så vi bytte faktiskt tillbaka sängen igen. Däremot satte vi oss och letade upp någonstans där han kan gå och få massage. Vi gjorde oss i ordning och gick ut på stan, vi började med att gå och boka en tid för massage så på tisdag ska han dit. Jag hoppas att det kan hjälpa honom lite. Vi avvaktar med hela köpa ny säng så länge. Det har varit jättefint väder här idag och varmt. Vi har bara varit ute och gått, åt en god lunch på stan och promenerat omkring tillsammans. Det har varit så mysigt.

Något hemskt har dock hänt. I Christchurch var det en stor jordbävning inatt runt halv fem. Den var runt 7.4 på richterskalan vilket är ganska högt och de hade tydligen ett ordentligt efterskalv. Vi har sett bilder därifrån och det ser inte roligt ut. Vi vet ju en del människor som bor därnere eftersom Chris har varit en del på Christchurch kontoret.
Jag har sagt det, att det har varit för lugnt på jordbävningsfronten den här vintern och att det snart kommer en stor, jag har varit rädd för det. Tydligen hade vi en här också, gick väl säkert i samma bana hela vägen eller vad man säger. Dock kände ingen av oss någonting här... Det är så otäckt, speciellt när vi pratat en hel del om det på sista tiden.

Nu måste jag göra mig klar för att gå.

Kram på er!

Tags:
Categories:

Add comment
  Country flag
biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading