Mot strömmen...

döda fiskar flyter med strömmen...

Hälsa!

September 07
by Hanna 7. September 2010 03:36

Fortfarande migrän, förstår inte varför det alltid håller i sig i flera dagar när jag får det.

Idag ska jag simma med Lize, eller det blir rättare sagt ikväll. Chris är hemma idag också (var hemma igår), han är trött och behöver vila lite från jobbet. Han har suttit ett tag och spelat tv-spel. Igår försökte jag fixa lite med inbjudningskorten, det tar ett tag. 

Igår sa vi att det är nog, nu ska vi försöka komma in i ett bra träningsmönster och äta bättre. Det jag vet är ju att jag behöver kontrollera mina portioner, därför är Viktklubb bra, dock kostar det pengar. Jag ska se om jag kan hitta något gratisprogram på nätet istället. Jag vet ju att det fungerar, att hålla koll på portionerna gör jättemycket. Har inte tränat på en vecka nu, kanske därför jag har ont i huvudet, vem vet. 

Igår beställde Chris hem en baddräkt åt mig, roligt. Det var mycket billigare att beställa en via nätet än att gå och köpa i butik så nu får vi hoppas att den passar, så spännande. Min baddräkt jag har nu har jag haft i flera år och den är från Hasseludden, inte jordens bästa kvalitet. Den börjar liksom gå sönder så det var läge för en ny. Chris köpte även en smart vattenflaska åt mig som jag kan ha när jag löptränar. Det är en flaska som har ett hål i sig så att man stoppar in handen där, vilket för att den är lätt att ha när man springer. Jag börjar bli törstig nu när det är varmare ute och att ha vatten med sig är därför bra. 

Ska försöka ta och kolla hur min cykel mår också så att jag kan ta mig ut på en träningsrunda med den också, det är ju bra att variera träningen så mycket det bara går. 

Just nu känns det som att vi bara väntar på att något ska hända, typ om 3 månader. Det är skittrist att det är en väntan, vi funderar på om vi kan försöka hitta på och göra något snart då det börjar kännas segt nu.

Nu måste jag avsluta och försöka få iväg Chris till massagen... Ha en bra dag!
Kram

Tags:
Categories:

Comments (1) -

11/25/2013 7:16:22 AM #

These 2 trendy things to do could make you understand Western rapidly keeping it actual. So how to understand these essential text and words and phrases by beneficial strategies? No degree of crunches opportunity take away the body fat coming from all those people locations and The Truth About 6 Pack Abs demonstrates that.

Dinner Number1 (8 AM) link  http://goodwebdiscount.com/Psoriasis-Free-For-Life - http://www.goodwebdiscount.com/Psoriasis-Free-For-Life

http://goodwebdiscount.com/Psoriasis-Free-For-Life

Add comment
  Country flag
biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading