Mot strömmen...

döda fiskar flyter med strömmen...

Calorie Count...

September 09
by Hanna 9. September 2010 02:02

Goddag på er!

Igår började jag att räkna kalorier. Tidigare har jag varit med i Viktklubben vilket är jättebra men det kostar pengar och just nu försöker vi spara alla småslantar vi har. Jag har därför gått med i en sida på nätet som är gratis. Mycket är bra där men på vissa saker kan jag önska att jag hade viktklubben. Varför gör jag då detta? Jo för att jag tror jag äter ok mat MEN jag äter för stora portioner. Jag vet av tidigare erfarenhet att det är kanonbra att räkna kalorier, intag och uttag är absolut det bästa sättet att gå ner i vikt på. Jag ska enligt mina sjukdomar hålla mig ifrån vissa saker såsom kolhydrater. Något jag inte pallar av då jag tränar mycket, kör jag därför på att räkna kalorier så kan jag äta allt. Det blir ett sätt att tänka på vad man faktiskt stoppar i sig på en dag, det är kanonbra. Det är tidskrävande vilket kan vara ganska frustrerande. Ja just nu jobbar jag inte men det är ändå frustrerande för du ska sitta och fylla i ALLT och vissa saker har de inte och då måste du sitta och skriva in all information om produkten på egen hand. Jag tror det var på grund av det här som gjorde att jag slutade med viktklubben vilket jag idag kan tycka var dumt då jag redan hade lagt in mycket info redan, nu måste jag börja från början. 

Igår tog jag en långpromenad med Nat på en timme vilket var skönt. Jag åkte även iväg för att köpa lite saker till våra inbjudningskort. Jag gick till en skomakare för att se om han kunde fixa två par skor jag köpt härnere, vilka skitskor. De är jättefina och det är därför jag vill fixa dem men kvaliteten är hemsk. Båda paren omskodda och klara går på över 650kr... Hemskt mycket pengar men jag tog det då det skulle kosta mig mer att köpa två par nya skor härnere. 

Nu ska jag gå och äta lunch (som tur var har jag redan lagt in den maten i dagboken på nätet). Värre blir det ikväll när jag ska lägga in burrito middagen, mycket småsaker som ska in...

Kram

Tags:
Categories:

Add comment
  Country flag
biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading