Mot strömmen...

döda fiskar flyter med strömmen...

Dag3...

September 11
by Hanna 11. September 2010 01:23

God Morgon på er!

Sitter och väntar på att de ska komma och besikta lägenheten. Vi har en del saker att ta upp med dem också, såsom att våra fönster skulle blivit tvättade maj förra året och det har inte blivit av, dåligt. Efter det tänkte jag ta mig ut på en löparrunda på ca milen. Jag tror inte jag kommer springa så mycket idag men om jag tar den rundan så har jag rört på mig 1.5 timme och det är bra. 

Calorie Count blir roligare och lättare. Jag är dock hungrig HELA tiden men jag börjar tro att det är psykiskt Smile. Igår var vi ute och käkade Indiskt med några vänner och jag bestämde mig för att äta det jag ville och jag är glad för det för i och med min träning igår så kunde jag äta det utan problem enligt calorie count. Jag har gått ner 1kg sedan jag började, antagligen var det ett lätt kg att gå ner, kanske mycket vatten... Är inne på min tredje dag nu och det känns roligt. Ikväll ska jag unna mig mörk choklad och ett spett med frukt och någon Marshmallow... Fan det ska gå bra det här ska ni se, jag ska se bra ut på min stora dag, så det så. Även om jag inte rasar i vikt så vill jag iallafall se hälsosam ut och det är jag så taggad för...

Imorgon ska jag simma med Lize och sen kommer Nat och vi ska testa olika håruppsättningar. Vem vet, jag kanske lägger upp någon av dem på bloggen så får ni säga vad ni tycker. Om det är någon som läser min blogg, jag ser att folk gör det men det är aldrig någon som kommenterar längre så ibland känner jag mig lite ensam Cry. Nåja, nog av självömkan, nu ska jag börja göra min träningssmoothie, ska ha den i kroppen ca en halvtimme innan träningen iallafall...

Kram på er!

Tags:
Categories:

Add comment
  Country flag
biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading