Mot strömmen...

döda fiskar flyter med strömmen...

Busy Sunday...

September 12
by Hanna 12. September 2010 00:43

Hej!

Ska snart iväg med Lize och simma. Min baddräkt som Chris var så snäll och beställde åt mig var alldeles för liten, det såg ut som någonting ett litet barn kunde ha... Så typiskt, nu måste jag skicka tillbaka och vänta ännu fler dagar på att se vad som händer, om vi får pengarna tillbaka eller en större storlek. Min baddräkt är i sånt bedrövligt skick så jag vet inte vad jag ska göra, det börjar liksom bli så att man nästan kan se igenom på några ställen, inte så roligt. 

Igår löptränade vi och varken Chris eller jag hade mycket energi, när vi hade varit ute i 1 timme och 40 min så var det knappt vi orkade gå, prata eller göra någonting alls. Jag har ju minskat mitt matintag på två dagar med ungefär 1600 kcal, det är mer än vad jag får äta på en dag. Inte konstigt att energin inte fanns där...

I eftermiddag kommer Nat och ska fixa med mitt hår, spännande...
Kram

Tags:
Categories:

Add comment
  Country flag
biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading