Mot strömmen...

döda fiskar flyter med strömmen...

Inget att skriva om...

September 13
by Hanna 13. September 2010 01:40

Måndag förmiddag och jag försöker diska, tvätta, vika tvätt, hänga tvätt osv. På helgerna struntar jag i allt sånt, då vill jag bara ha det skönt. Jag sitter även och försöker fixa med våra inbjudningar, puh.

Igår seglade Chris och när han kom hem var han riktigt mör... Först träffade jag Lize för en simtur som gick sådär, jag tror min kropp var sliten efter simning i fredags och löpning i lördags. Idag tar jag en dag hemma, en hel vilodag, inte ens en promenad, kanske kan ta en liten promenad med Chris till kvällen med det blir nog allt. Jag vet inte vad jag ska skriva riktigt, ibland märker jag att jag mest skriver om min mat och träning, inte så roligt för er. Men just nu är det som vilket vardagsliv som helst. Första året åkte vi ut mycket, tog bilder osv för att allt var så nytt. Jag vet inte om ni vet var Wellington ligger men det är längst ner på Nordön och Nordön är den övre av de två öarna. Man har bara något att titta på åt ett håll och vi har redan sett de sakerna... Det blir ju vardag här också, även om det ibland kan vara en roligare och mer avslappnad vardag. Både jag och Chris har en önskan att vi kan fortsätta så här när vi kommer hem. Nu jobbar jag ju inte och det är klart att det blir lite lättare då, då behöver man inte göra allt tråkigt på kvällen för det tar jag hand om på dagen. Men även när jag jobbade en hel del på Strandbags försökte vi att inte stressa över onödiga saker såsom jag gjorde tidigare i Sverige. 

Igår eftermiddag kom Nat och skulle testa håruppsättningar, jag var väl inte helt nöjd. Vet inte om det är språkbarriärerna som kommer emellan. Jag kände mig för första gången som en bridezilla då jag ville att hon skulle testa nya saker. Som tur är har hon varit brud själv och var inte nöjd med håret så hon vet hur viktigt det är. Jag tror dock att vi kan ha kommit fram till något bra som vi ska testa nästa gång...

Nu ska jag fortsätta med de tråkiga bestyren här hemma. Ikväll ska vi testa Crabburgers, skitdyrt med Crabbkött men vi ville testa något nytt...

Kram på er!

Tags:
Categories:

Comments (1) -

9/13/2010 5:30:36 AM #

Hej!
Tycker nog att du kan fortsätta skriva om din vardag, träning och mat-bestyr.Helt ok!
Kan tänka mig att ditt hår inte är det lättaste att sätta upp, du har rätt tjockt hår! Kan i bland krävas en bra klippning för att få till en bra uppsättning. Håret ska inte vara nytvättat heller, då blir det så glatt. Komihåg att inte tvätta håret på morgonen för bröllopet.
Kram S

Susanne Sweden

Add comment
  Country flag
biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading