Mot strömmen...

döda fiskar flyter med strömmen...

SPCA och bröllopsbestyr...

September 15
by Hanna 15. September 2010 00:47

Hej mina vänner!

Idag ska jag simma med Lize, hon kör kvällskiftet på sitt jobb så idag blir det att simma på förmiddagen. Det är så mycket skönare då det är mindre folk. Baddräkten Chris köpte åt mig var jätteliten och jag ska försöka skicka tillbaka den idag så jag kan köpa en annan. 

I eftermiddag ska jag träffa Jaz över en fika. Får se om jag fikar eller bara tar en vatten eller något.
Jag har gått ner 1.3kg sedan jag började och det känns jätteroligt. Jag har nu hållit på i nästan en vecka, imorgon torsdag blir det en vecka exakt.
På tisdag nästa vecka ska jag och Jaz till SPCA för en introduktion, ska bli spännande. När vi ändå pratar om djur så kan jag berätta att en av mina gamla kollegor som jobbar på kattstallet i Stockholm skickade ut ett mail till alla volontärer där om krisen med mina katter... Ingen har hört av sig och jag är så orolig just nu.

Vad mer händer, jo på lördag ska vi träffa vigselförrättaren och prata igenom vigseln... Vi har några saker kvar att fixa med och det är blommor och tårtan... Ja och Chris kläder, annars känner jag att vi är ganska så mycket på banan. 

Vad mer händer just nu? Inte så mycket, Chris seglar till helgen igen och jag har inget inplanerat än så länge.
Bilen är inlämnad på verkstaden för att gå igenom besiktning och sätta på en ny kåpa på fronten och för att byta ut kamremmen... Inte något som är direkt roligt men nödvändigt.

Nu ska jag göra mig klar inför att Lize hämtar mig...
Kram på er!

Tags:
Categories:

Add comment
  Country flag
biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading