Mot strömmen...

döda fiskar flyter med strömmen...

Piss Humör

September 16
by Hanna 16. September 2010 06:17

Hola!!!

Sitter helt slut i soffan. Fick för mig att ta en långpromenad idag. Det regnade lite när jag gick ut men tänkte att det inte var så farligt... 1 1/2 timme senare var jag totalt dyngsur. Jag gick inte hela vägen utan körde lite löpning också, inte så långa stunder dock då jag inte vill sluta ut mig för mycket. Imorgon tror jag att jag ska simma igen. 

Är på pissigt humör då jag skickade min CV till en bekant som jobbar på ett rektryteringsföretag. Hon skickade vidare CV:n och berättade också att de just nu sökte en receptionist. Det lät som att jag kanske kunde komma på intervju men någon timme senare hör min bekant av sig och säger att de precis har anställt en ny receptionist. Så surt att jag inte visste om det tidigare, bläää. Tittar varje dag på olika jobb men jag är underkvalificerad till ALLT... Börjar bli riktigt desperat och orolig...

Om någon timme ska jag möta Jaz över en fika. Tur att jag har några småmynt i plånboken så jag har råd att betala en kaffe. Jag försöker att inte spendera några pengar alls just nu. 

Vi hörs igen imorgon...

Kram

Tags:
Categories:

Add comment
  Country flag
biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading