Mot strömmen...

döda fiskar flyter med strömmen...

Storm och jobb...

September 16
by Hanna 16. September 2010 23:58

Hej!

Idag drar en storm in över Nya Zealand som är på en storlek som hela Australien. När de går ut på nyhterna och säger att det ska bli storm och oväder så blir man lite orolig då det alltid blåser väldigt mycket här. Då vet man att det är något stort som kommer. Tasmanien har redan haft stormen och den har förstört byggnader och gjort att människor har varit utan el. Vi får se hur det blir här hos oss men det har redan börjat, inatt har det blåst något fruktansvärt och just nu vill jag inte gå ut. Jag hoppas att stormen lägger sig innan söndag då Chris ska ut och segla. 

Jag behöver träna men har ont i benhinnorna så jag hade en tanke att simma idag men jag vet inte om jag vill gå ut. Bilen kan jag inte ta då den är inlämnad för diverse åtgärder. Vi får se vilken träning det blir men det är fredag och under helgen vill man träna lite extra då man vill äta något gott... Har gått ner nästa 1.5kg... 

Igår kväll träffade jag Jaz och jag kan säga att jag har vänner härnere som jag har roligt med men Jaz är en av få som jag kan sitta i timmar med och prata om tusen olika saker, det blir aldrig tyst, det finns alltid något att berätta för hon är intresserad och vi har diskussioner om saker. Hon peppade mig inför jobbsökningen och jag behöver det, jag vill skaffa ett jobb och det är nuuuu...

Chris å andra sidan är på gränsen att nästan säga upp sig. Han är så sliten då han får städa upp skit som andra gjort på ett projekt som han sålde in till en kund. Han skäms så mycket och vet inte hur han ska rädda projektet åt kunden... Chris är nog en av få människor som verkligen tänker på kunden i allt han gör. Många andra utvecklare gör andra saker såsom att blogga osv på kundens bekostnad, Chris skulle aldrig få för sig att göra något sådant. Kunden ska betala för det arbete man utför och det är allt och jag gillar hans sätt att tänka. Min fina Chris!!!

Imorgon ska vi träffa vigselförrättaren, lite nervös är man allt...

Kram på er!

Tags:
Categories:

Add comment
  Country flag
biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading