Mot strömmen...

döda fiskar flyter med strömmen...

Ledsen...

September 17
by Hanna 17. September 2010 01:18

Sitter här och är riktigt ledsen. Gemma och Henrik flyttar om en månad till Sverige. Just nu känns det som att vi skulle kommit ner ett år tidigare, innan folk började flytta eller få barn. Både jag och Chris är lite less på att bo här just nu och på ett sätt är vi båda sugna på att bara flytta hem MEN jag genomlider inte en vinter i Sverige direkt efter en vinter här, då tror jag att jag kommer bli fullständigt deprimerad. Jag behöver sommar och den är på väg. Vi pratade om det igår, finns kanske en möjlighet att vi åker hem lite tidigare än juni, vi får se. Kan vara svårt för mig att få jobb i mitten av en termin MEN jag har svårt att få jobb härnere också och i Sverige kan jag vikariera eller jobba någon annanstans under tiden, förhoppningsvis ska jag väl säga. Vad jag förstår är det lika svårt att hitta jobb i Sverige som här.

Det här blev ett deprimerande inlägg men det känns trist nu. En fördel är att de är i Sverige när vi kommer tillbaka och det är så jag försöker se det nu. Det tråkiga är att de inte kommer vara med på vårt bröllop. Jag hoppas att när våren och sommaren kommer, att allt kommer kännas lite lättare. En fördel med att känna så här är att det inte känns lika tungt att flytta hem igen 2011. Jag längtar så efter att våra vänner och familj kommer ner, något kul att se fram emot. 

Nu ska jag försöka sätta igång och träna innan fredagsstädningen...

Kram

Tags:
Categories:

Add comment
  Country flag
biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading