Mot strömmen...

döda fiskar flyter med strömmen...

Peter Pan!!!

September 17
by Hanna 17. September 2010 08:42

Är på riktigt jävla dåligt humör, ursäkta att jag svär...

Jag har haft en känsla i kroppen idag som inte går bort, jag är trött på allt just nu. Chris har jobbat hela dagen och sen ville han träffa Sky för en öl innan Sky skulle hem. Jag vill att han ska vara ute och träffa Sky, han behöver det men jag är avundsjuk på min egen sambo. Jag har varit hemma hela dagen och jag börjar få sådan panik i kroppen så jag vet inte vart jag ska ta vägen. 

Både jag och Chris hatade att vi var tvugna att boka in en månad före i kalendern med folk i Sverige och mådde så grymt bra över hur det var härnere förra året. Då var allt spontant och saker bara flöt på, det hände alltid något. Nu har det börjat bli som i Sverige, att man måste boka in saker och både jag och Chris fullkomligt HATAR sånt. Vi hatar det om det är vi som har så mycket så att vi måste boka in något och vi hatar det när andra gör så. Just nu är det inte så mycket vi då vi inte har mycket planerat alls. Både jag och Chris är sociala människor som gillar att umgås med folk, mycket och mest hela tiden. 

Vet inte om det är för att det varit vinter, folk börjar skaffa barn eller om det är för att jag redan är uttråkad i och med att jag inte har ett jobb. Men om det var det sistnämda så borde Chris inte känna samma sak.

Jag och Chris är Peter Pan. Vi vill inte växa upp och vi vill att det händer saker hela tiden. När folk runt omkring börjar växa upp och är trötta och inte orkar göra saker så står jag och Chris där besvikna och förstår inte vad det är som händer.

Nåja, nu ska jag försöka sätta på mig ett ansikte och så väntar jag på att Chris kommer hem så vi kan äta middag.
Kram och tack för att du lyssar!

Tags:
Categories:

Add comment
  Country flag
biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading