Mot strömmen...

döda fiskar flyter med strömmen...

Förlåt och möte med Vigselförättaren...

September 18
by Hanna 18. September 2010 07:52

Hej!

Jag ber om ursäkt för att jag varit så deppig. Iband känns det tungt och igår var en hemsk sådan dag. Pratade av mig med kusinen och mamma, det var skönt även om de inte alltid har känt så själva så förstår de och lyssnar. 

Idag vaknade vi båda på lite bättre humör. Körde träning på förmiddagen i form av cykling inomhus. Jag har börjat få ont i rygg och benhinnor och jag tror tyvärr det beror på att mina löparskor börjar bli för stela. Efter ungefär ett år stelnar gummit på sulan och då är de inte bra längre. Jag har inte haft speciellt mycket problem med benhinnorna sedan jag köpte de nya skorna förra året. Nu är det nästan 1.5 år sedan så jag tror det är dags för ett par nya. Jag känner dock inte att jag kan motivera att köpa nya skor just nu då ekonomin är lite tight. 

Vi har varit och träffat vigselförättaren Wendy. Hon var lite speciell men cool måste jag säga, hade mycket åsikter som vi delade med henne. Hon frågade mycket frågor för att höra vilka vi var osv. Vi ska ha ett till möte i Oktober och sen bad jag om att vi kunde gå igenom allt en snabbis dagen före. Hon har varit i Sverige, typ för över 30 år sedan men hon mindes varenda stad hon varit i och kunde uttala dem alla, mycket imponerande. Tyckte det var roligt med någon som faktiskt har varit i Sverige. 

Efter det gick vi en kortis på stan för att sedan lämna tillbaka filmen vi hyrde igår, "Green Zone" med Matt Damon. Den var helt ok måste jag säga. Vi har varit på New world och köpt lime så vi kan göra Caipis ikväll då Jaz och Grant kommer över. Vi vill försöka lära känna Grant mer innan bröllopet så att han inte står där utan att känna någon.
Idag har jag "äta vad du vill" dag. Inte för att jag skiter fullständigt i kcal utan jag har det fortfarande i bakhuvudet men jag lägger inte upp det på sidan och jag ska få dricka lite alkohol och äta lite chips ikväll. Vissa veckor kommer det bli så men det tycker jag är helt ok för annars blir det ju trist, om man behöver stressa varje dag, nej jag tror det här är mer sunt.

Imorgon ska Chris segla och jag har absolut ingenting planerat så imorgon kan jag nog vara lite deppig igen. Jag ska stryka Chris skjortor så han har lite rent och nytt nästa vecka. Nu vill jag att ni ska vakna så jag kan prata med mamma och pappa om vad vigselförättaren sa...

Kram på er! 

Tags:
Categories:

Add comment
  Country flag
biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading