Mot strömmen...

döda fiskar flyter med strömmen...

Chris seglar och jag tar det lugnt...

September 19
by Hanna 19. September 2010 03:37

Sitter här och har ont i rumpan efter cyklingen igår, hjälp, varför finns det inte sköna sadlar. Nu cyklar jag ändå med cykelbyxor med blöja och ändå känns det som ett stort blåmärke dagen efter.

Idag seglar Chris och det är blå himmel och sol, härligt. Jag är hemma och försöker stryka lite av hans skjortor så han har något att sätta på sig nästa vecka. Håller på att skriva en mat planering inför veckan också, så när Chris kommer hem åker vi och handlar tillsammans. Tror inte det blir så dyrt den här veckan då vi har så mycket kött i frysen. 

Igår kväll träffade vi Jaz och Grant ute på stan och åt middag, någon gång måste man ju skämma bort sig själv lite och bilkostnaden blev lite mindre än vad vi trodde så det var ju bra. Efter middagen gick vi hem till oss och snackade, det var riktigt trevligt. Jag tycker det är viktigt att vi lär känna Grant, inte bara för bröllopet men jag tycker det är viktigt att vi känner honom så han kan ha en kul kväll. Jag vet hur det är att gå på saker där man inte känner någon. Han är lite blyg av sig så jag tror det här blir bra... 

Idag tar jag en vilodag från träningen, jag har ont i benhinnorna, axlarna och rumpan. Imorgon är det bara att sätta igång igen, inga ursäkter. 

På tisdag ska jag till SPCA och jag är både nervös och förväntansfull, jag längtar så efter att få vara nära djur igen. Jag kan inte beskriva hur mycket jag saknar mina två små luddtussar därhemma, även om man kan bli galen på dem ibland. Nu ska jag göra mig lite lunch och titta på en film tror jag, låter väl helt ok. 

Kram

Tags:
Categories:

Add comment
  Country flag
biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading