Mot strömmen...

döda fiskar flyter med strömmen...

vad händer?

September 20
by Hanna 20. September 2010 00:55

Hej!

Sitter här och skakar på huvudet... Vad är det som händer i Sverige just nu? Det är skrämmande att Sverige Demokraterna har tagit sig in som de gjort... Jag tycker inte om det, inte alls men någonstans ställer man sig ändå frågan, varför har det blivit så nu? Jag tycker det är jättebra att Sverige är öppet och att det inte varit främlingsfientligt men vad har förändrats, varför har SD helt plötsligt fått så stor plats? Jag har varit borta i 1 1/2 år så jag vet ju inte men skrämmande är det.

Sitter här nervös då Terris rektryteringsfirma kanske ska höra av sig och då vill de att jag ska köra tester, såsom hur fort jag skriver på datorn, Word och Excel. Jag kan inte excel, inte på långa vägar och nu är jag jätteorolig... Word har man ju jobbat med men det är också så stort så man är inte i närheten av att kunna det heller... Chris kommer behöva sitta och lära mig ikväll. Bara för att jag får en "intervju" där betyder det ju inte att de har några jobb just nu men det är ändå skrämmande. 

Tar en dag off till från träningen, kroppen behöver vila, jag känner det. Först tänkte jag simma men min högerarm blir bara värre och värre (har haft ont i en punkt på höger överarm i flera år men nu börjar det göra riktigt ont), sen tänkte jag cyklar för det gör ju inte ont i armen, dock i rumpan så det struntar jag i. Nästa träning är löpning och det vill jag vänta en dag till med då mina benhinnor måste få chansen att vila.

Världens bästa föräldrar har skickat paket igen, tack så mycket... Det är helt underbart att få en tidning att läsa eller lite Dumle eller cola nappar. Mamma skickade också med Bea sås i form av pulverpåsar... Så ikväll blir det att grilla med lite Bea sås till, äntligen!!!

Puss och Kram

Tags:
Categories:

Add comment
  Country flag
biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading