Mot strömmen...

döda fiskar flyter med strömmen...

Längtan...

September 21
by Hanna 21. September 2010 00:54

Hej på er!

Idag vaknade man av starka solstrålar som tog sin in i sovrummet. Även om det kan vara jobbigt att vakna tidigt på grund av det så är det allt ganska så trevligt. Idag har jag en myskänsla i kroppen. Älskar Wellington sådana här dagar, helt underbart. 

Om exakt 2 månader kommer Lena och Stefan hit och jag kan inte säga hur mycket jag LÄNGTAR... Ska bli så roligt att få visa sina vänner Nya Zealand. Sen vet jag ju att även om vi inte har setts på 1 1/2 år så kommer inget att vara förändrat när vi ses...

Nu har jag vilat kroppen från träning i två hela dagar och jag har inte lika ont i vare sig rumpan eller benhinnorna. Idag ska jag försöka mig ut på en löpartur igen. Ikväll är det nämligen cheap tuesday på dominos och det betyder Pizza. Nu tar jag den pizzan med minst kcal i, den har 600 kcal. Detta innebär att jag verkligen behöver ut och träna. Igår fick jag mig en smärre chock när jag kollade vad en bit porterhouse steak innehöll för kcal intag. Har ni någon aning? Det är ju inte konstigt att man inte gått ner i vikt på somrarna med grillning av den här typen av kött. En vanlig storlek,ungefär 225 gram som jag vägde upp min bit igår var bara den 558 kcal. Det är ju helt galet. Till det skulle vi ha lite potatis, beasås, champinjoner och sallad. Jag åt bara halva köttbiten och lite mer potatis då det konstigt nog blev mindre kcal. Ja man slutar aldrig att förundras eller lära sig något nytt. Efter den här helgen, både lör och sön och två dagar utan träning trodde jag att jag hade gått upp i vikt... Ja litegrann, från ??,1 till ??, 4 kg... Det tycker jag inte är så farligt, 0.3kg, det går man snabbt ner igen... Helgen som kommer ska det inte bli så här igen, då är det räkna kcal som gäller. Man kan göra så som vi gjorde den här helgen någon gång men inte varje helg. 

Ikväll är det SPCA och jag är så förväntansfull. Jag ska hämta upp Jaz vid hennes jobb och så kör vi dit ut tillsammans.
Nu måste jag sätta på mig träningskläderna och bege mig ut...
Stor Kram

Tags:
Categories:

Add comment
  Country flag
biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading